Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.882
% 2.45
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.882
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance, Yapay Zeka ChatGPT’yi Kullanacak

Yapay Zeka

Kripto borsası Binance, yapay zeka (AI) sohbet robotu ChatGPT’yi eğitim platformu Binance Academy’ye entegre ediyor.

Binance yayınladığı yeni duyuruda, yapay zeka (AI) sohbet robotu ChatGPT’yi eğitim platformu Binance Academy’ye entegre edeceğini duyurdu.. Binance Sensei adı verilen yeni yapay zeka odaklı araç, Web3 alanındaki çeşitli konularda kullanıcı sorularını yanıtlamaya yardımcı olmak için makine öğrenimini kullanıyor. Bot, Binance Academy’den yanıtlar alarak kullanıcıların sorularını yanıtlıyor ve her kullanıcı için kısa, yaklaşık 150 kelimelik bir özet sunuyor.

Bu yapay zeka tabanlı öğrenme aracı, kripto alanındaki ilk kullanım örneklerinden biri ve memecoin topluluğuna daha fazla verimlilik getirmeyi amaçlıyor. Microsoft, Google ve Alibaba gibi büyük teknoloji şirketleri de ChatGPT’ye benzer yapay zeka tabanlı araçlar geliştirdi.

Yapay zeka teknolojisi hızla gelişiyor ve endüstride bir yarış oluştu. Ancak, kontrolsüz kullanımı konusunda endişeler artıyor. Bazı ülkeler, yapay zeka teknolojisine kısa süreli yasaklar getirirken, diğerleri de düzenleyici kurumların yapay zeka algoritmalarını incelemesi gerektiğine karar verdi. Bu nedenle, sektör uzmanları, yapay zeka teknolojisinin daha yaygın hale gelmesiyle birlikte düzenleyici baskıların artacağını tahmin ediyor.

Çin’deki yetkililer ise ülkedeki tüm yapay zeka hizmetleri için zorunlu güvenlik incelemelerini uygulamaya koymaya hazırlanıyor. Yapay zeka teknolojisinin kontrollü ve sorumlu bir şekilde kullanımı için düzenleyici çerçeveler oluşturulması önemlidir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir