Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.893
% 1.55
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.893
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Kripto ATM’lerinde Öncü CoinZIX Nedir?

CoinZIX

Coinzix, kripto para birimlerinin herkes için basit, güvenli ve güvenilir hale getirmeyi amaçlayan entegre bir kripto ATM ağına sahip ilk küresel borsa.

Coinzix Nedir?

Coinzix, Avrupa merkezli bir merkezi kripto para borsasıdır ve 2021 yılında faaliyete geçmiştir. Borsanın amacı, herkes için kripto para birimlerini basit, güvenli ve güvenilir hale getirmektir.

Coinzix’in kurucu ortakları Ovidiu Chirodea, Mihai Sbirneciu ve Mihai Niculae’dir. Borsa, dünya genelinde birçok kripto para birimiyle ilgili faaliyetleri gerçekleştirmek için küresel bir altyapı ve ATM ağı, fiziksel nakit noktaları gibi sürekli gelişen hizmetler sunar. ATM ağına sahip olan ilk küresel borsası olduğunu söyleyebiliriz.

Coinzix’ in Akıllı sözleşmeleri ve blok zinciri varlıkları, Certik tarafından denetlenir ve onaylanır. COINZIX Cash Points, fiat ve kripto para birimi takası için fiziksel temas sunar ve anında KYC sağlar.

Borsanın tokenı ZIX, işlem platformunda daha düşük ücretler, ATM ağında daha düşük ücretler, Nakit Noktalarında daha düşük ücretler ve Launchpad tahsisinde kullanılır. Ayrıca Coinzix, yılda %25 karının bir kısmını ZIX satın almak ve yakmak için ayırdığı bir yakma mekanizmasına sahiptir.

Platformun çekirdek ekibi, deneyimli girişimciler ve finansal hizmetler ve teknoloji alanlarında uzmanlaşmış kişilerden oluşur. Proje, DaoMaker, WePad, Certik, Fireblocks ve Chainlink gibi birçok danışman ve ortakla işbirliği yapmaktadır. DaoMaker ve WePad ise projenin IDO ortakları arasında yer almakta.

Coinzix’in IDO tarihi ve TGE tarihi henüz açıklanmamıştır, ancak token fiyatı $0.0005 olarak belirlenmiştir. TGE’de %50 hak edişi verilecektir. Detaylı bilgi için resmi web sitesine göz atabilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir