Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.373
% 3.32
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.373
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance, WazirX İle Bağlarını Kopardı

Binance WazirX

Kripto borsası Binance ve Hint kripto borsası WazirX  arasındaki tartışmalar sürüyor. Şirket, Hint borsası ile tüm bağlarını kopardı.

3 Şubat’ta Binance, WazirX’in işletilmesinde Binance’in dahli olduğu iddiaları üzerine Zanmai ile devam eden “kamuoyu tartışmasını” kabul eden bir yazı yayınladı. Şirket yayınlanan yazıda son zamanlarda devam eden WazirX tartışmalarına değinilmekte.

Binance 26 Ocak’ta WazirX’e açıklamalarını geri çekmesi ve Binance cüzdan hizmetlerini kullanmaya devam etmesi ya da kullanımını sonlandırması için ültimatom verdiğini söyledi.

Duyuruya göre, Zanmai herhangi bir geri çekilme yapmadı ve şimdi WazirX işlemleri için kullanılan hesaplardan tüm fonlarını çekmek için az bir zamanı var.

Binance, Zanmai’nin operasyonel amaçlar için kullanılan Binance cüzdanlarında hala fonları olduğunu açıkladı.

WazirX Hindistan’ın en büyük kripto borsasıdır. Ancak, geçen yıl yerel yetkililerle kendisini sıcak suda buldu. Hintli yetkililer borsayı yaklaşık 130 milyon dolarlık kara para aklanmasına yardımcı olmakla suçladı.

Soruşturma sırasında, milyonlarca kullanıcı fonu borsada donduruldu. Bunun üzerine Binance, CEO Changpeng Zhao’nun Binance’in borsaya sahip olmadığını açıklayan bir tweet ile şeklinde gelen Hint borsasıyla arasına mesafe koymaya başladı.

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Binance, WazirX soruşturması sırasında Hindistan’daki yerel yetkililerin tarafını tuttu ve borsa ile zincir dışı fon transferlerini kaldırdı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsini

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version