Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.964
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.964
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Vadeli İşlem Copy Trade Nasıl Kullanılır?

Binance Vadeli İşlem Kopya Ticareti Nasıl Kullanılır?

Sizlere Binance Futures’ta bulunan Copy Trading. Bu özellik, deneyimli tüccarların portföylerini anlık olarak taklit etme şansı sunuyor.

Sizlere Binance Futures‘ta bulunan yeni bir özellikten bahsetmek istiyoruz: Copy Trading. Bu özellik, deneyimli tüccarların portföylerini anlık olarak taklit etme şansı sunuyor. Siz sadece yatırım miktarını seçiyorsunuz, ardından sistem otomatik olarak takip ettiğin lider tüccarların işlemlerini replike ediyor.

Bu özellik, artık hem web hem de uygulama üzerinden erişilebiliyor. Uygulamanı v2.77 sürümüne güncelleyerek Copy Trading özelliğini kullanabilirsiniz.

Belirli bir yatırım miktarını her işlem için ayarlamak istiyorsanız “Sabit Miktar” seçeneğini tercih edebilirsiniz. Ayrıca “Sabit Oran” seçeneği ile toplam portföy yatırım miktarını tahsis edip, sistem tarafından bu oranlara göre otomatik kopyalama yapabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken bir nokta var: Copy Trading yüksek risk içerir. Her zaman yatırım yapmadan önce araştırma yapmayı ve potansiyel riskleri anlamak için Risk Uyarısı’nı gözden geçirmeyi unutmayın.

Binance Futures Copy Trading özellikleri, belirli ülkelerden ve bölgelerden KYC doğrulaması yapmış kullanıcılara özeldir.

Binance Kayıt Nasıl yapılır? Binance Hesap Açılışı ve Bütün Detaylar

Copy Trade

Lütfen dikkate alın

Öncü tüccar, işlemler gerçekleştirilirken pozisyonlarına kaldıraç ekleyebilir ve bu durum, pozisyonlarınızı daha yüksek risklere maruz bırakabilir. Dolayısıyla, portföyünüzü ve pozisyonlarınızı yakından takip etmek önemlidir.

‘Fikst Miktar’ modunu kullanırken, öncü tüccarın birden fazla pozisyon tutması veya sık sık yeni pozisyonlar açması durumunda, portföyünüzün tüm bu işlemleri çoğaltacak yeterli marjı olmayabilir. Bu nedenle, portföyünüzü dikkatlice izleyip, kopya miktarını veya sipariş başına maliyeti ayarlamak suretiyle kopya işlemlerinin başarısız olmasını önlemek önemlidir.

Futures copy trading’i daha iyi anlamak ve kullanmak için buradan daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Portföyünüzü Yönetmenin Yolu

Coin Mühendisi üzerinden copy trading’e başladıktan sonra, Binance ‘Yaratıcı Merkez’e gidin ve portföyünüzü yönetmek için ‘Kopya İşlemlerim’i seçin.

Copy Trade

Bu bölümde, aktif kopya portföylerinizi yönetme ve devam eden ile tamamlananları görüntüleme imkanına sahipsiniz. Kullanabileceğiniz yönetim seçenekleri şunları içerir:

Fon Transferi: Kopya işlemleri için fon ekleyin veya çekin. Maksimum kopya işlem miktarı 100,000 USDT’dir ve transfer edilebilecek maksimum miktar, portföyünüzün kullanılabilir bakiyesinden kopya işlemleri için gerekli minimum tutarı çıkardıktan sonraki miktarıdır. Lütfen dikkate alın ki portföyde açık pozisyonlar olduğunda çekim işlemleri kısıtlanabilir.

Ayarlar: Sipariş başına maliyeti düzenleyin (10 USDT ile 1,000 USDT arasında). Bu miktar, toplam kopya işlem tutarını aşmamalıdır.

Kopya İşlemlerini Durdur: Kopya işlem portföyünü kapatın. Eğer açık pozisyonlar varsa, sistem bunları derhal piyasa fiyatında kapatır, karı hesaplar ve kalan varlıkları Spot Cüzdanınıza geri transfer eder.

Binance Copy Trade

Binance Futures’ta lider tüccar olarak nasıl adım atabileceğinizi merak ediyorsanız, işte size bu süreci adım adım anlatan bilgiler:

Şimdi, Binance Futures üzerinde lider tüccarlık yapma imkanınız var. Kendi işlemlerinizi diğer kullanıcıların kopyalamasına izin vermek için aşağıdaki adımları takip edin.

Copy trading’de lider tüccar olmanın getirdiği avantajlar arasında:

– Kopya tüccarlarınızdan %10 kâr payı;

– Kopya tüccarlarınızın işlem ücretlerinden %10 komisyon.

Bununla birlikte, Binance Futures Copy Trading, lider tüccarlar için özel olarak hazırlanan Elite Trader Programı’nı da başlattı. Nitelikli lider tüccarlar, bir dizi gelişmiş özellik ve özel avantajın kilidini açmaya başlayabilirler.

Coinmühendisi ile birlikte kopya alım satım yapmak istiyorsanız, buraya tıklayarak Coin Mühendisi’nin profilini ziyaret edebilir ve birlikte yatırım yapmaya başlayabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir