Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.593
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.593
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance US. Yeni Bir Altcoin Listelediğini Duyurdu!

binance US.

ABD pazarına hizmet sunan önde gelen kripto para borsası Binance.US, yeni bir altcoin’i platformunda listelediğini duyurdu.

Binance.US, resmi olarak AdEx (ADX) adlı kripto tokenini platformunda listelemeye başladığını açıkladı. ADX, dijital reklamcılık sektöründe önemli bir role sahip bir token olarak öne çıkıyor ve artık Ethereum’un (ERC-20) ağı üzerinden para yatırma işlemlerinde kullanılabilecek.

23 Ağustos 2023 tarihinde saat 12:00’de, ADX/USDT ticaret çifti için alım satım işlemleri başlayacak. Bu gelişme, hem Binance.US hem de AdEx topluluğu için heyecan verici bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Binance US.

Binance US.’un Listeleyecek Olduğu ADX Nedir?

ADX, içerik yayıncıları ile reklam verenler arasında önemli bir köprü rolü üstlenen bir merkezi olmayan reklam platformunu temsil ediyor. Dijital reklamcılık sektörünün hızla büyüdüğü bir dönemde, AdEx katılımcıların güvenli bir şekilde iletişim kurmasını, işbirliği yapmasını ve işlem yapmasını sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor.

İlginizi Çekebilir: Terra Luna Web Sitesini Dondurdu!

AdEx ekosistemi, sorunsuz kampanya oluşturma ve yürütme süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla özel olarak tasarlanmıştır. Akıllı sözleşmelerin entegrasyonu sayesinde, taraflar arasında anlaşmaya varılan koşullar yerine getirilene kadar ödemeler güvence altında tutulabilir. Bu özellik, reklamcılık sektöründe güvenilirlik, şeffaflık ve hesap verebilirliği artırır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version