Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.640
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.640
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance.US CEO’su İstifa Etti!

binance.us ceo briand shroder

Verilen bilgiye göre Binance.US CEO’su Brian Shroder’ın görevinden ayrıldığı duyuruldu ve bu boşluğu geçici olarak Baş Hukuk Sorumlusu Norman Reed dolduracağı bildirildi.


▪️ Son dönemde Binance, ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor gibi görünüyor. Bugünün erken saatlerinde Binance.US’in CEO’su Brian Shroder, şirketten resmî bir açıklama yaparak ayrıldığını duyurdu. Bu son gelişmenin şirketin geleceği üzerindeki etkileri yakından izlenmeye devam ediyor.

▪️ Bu ayrılma kararı, şirketin son dönemde düzenleyici baskılar nedeniyle işlerinin zorlaşması sonucu yaklaşık yüzden fazla pozisyonun işten çıkarılmasıyla bağlantılı olduğu düşünülüyor. Bu durum, şirketin stratejik yöneliminde önemli bir değişiklik olarak dikkat çekiyor ve sektördeki değişen dinamikleri de yansıtıyor.

▪️ Binance.US sözcüsü, işten çıkarmaların ve Shroder’ın ayrılığının doğrulandığını belirtti. Ayrıca, borsanın kendi faaliyetlerine odaklandığını ve bu süreçte atılacak adımları değerlendirdiğini ifade ederek şu cümleleri kullandı:

“Bugün attığımız adımlar, Binance.US’yi finansal istikrarını yedi yılı aşkın bir süredir sürdürmesine ve müşterilerimize kripto borsası hizmetleri sunmaya devam etmesine olanak tanıyan önemli bir adımdır. SEC’in sektörümüze yönelik agresif müdahaleleri ve bunun işimize olan etkileri, Amerikan iş dünyası ve inovasyon için somut sonuçlar doğuruyor ve bu, ne yazık ki bu olumsuz örneğin bir yansımasıdır.”

▪️ SEC’in sektörümüzü etkileyen agresif müdahaleleri ve bu müdahalelerin işimize yaptığı etkiler, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki iş dünyası ve inovasyon için ciddi sonuçlar doğuruyor.

▪️ Bu durum, regülasyonlar ve kripto para sektörünün geleceği hakkında oldukça önemli bir durumdur. Yatırımcılar ve şirketlerin bu zorluğun üstesinden gelmesi, sektörün ve şirketlerin daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemesi için önemlidir.

Son Dakika Haberlerine En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version