Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.705
% 3.24
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.705
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance.US Bu İşlem Çiftlerini Kaldırıyor!

Binance.Us resmi sitesinden yaptığı açıklamada 40’tan fazla işlem çiftini listeden kaldıracaklarını açıkladı.8 Haziran tarihinden sonra bu işlem çiftlerinde alım satım yapmak mümkün olmayacak.

Geçtiğimiz günlerde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler’in Binance borsası CEO’su Changpeng Zhao(CZ)’ya açtığı dava kripto dünyasında büyük tepkiye yol açmıştı. Bugün ise SEC tarafından yapılan açıklamada, Binance.Us varlıklarının dondurulması için kısıtlama emri çıkarılması istendiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir: Binance Borsasına Bağlı Şirketlerin Varlıkları Donduruluyor mu?

Binance.US tarafından yapılan açıklamada 40’tan fazla gelişmiş alım satım emrinin kaldırılacağı belirtildi. Dev borsa bu kararı almadan önce dikkatli bir değerlendirme yaptığını söyledi. Al-sat emirlerini kolaylaştırmak istediğini söyleyen Binance.US, OTC alım satıp platformunu da durdurdu. Varlıkların ise Binance.US ile güvende kalacağını, para yatırma ve çekme işlemlerinin normal işleyişine devam edeceğini söyledi. Aşağıda kaldırılacak işlem çiftlerini görebilirsiniz.

Alım-satım için dönüştürülebilecek olan varlıklar USDT, USDC, BNB, ETH, BTC, FET, ATOM, APT, MATIC, LTC, DOGE, SHIB, FTM, APE, SOL, LINK, ADA, DOT, GALA ve AVAX olacak. Maksimum işlem tutarı ise 10.000 USD olacak. OTC ticaret platformuyla ilgili ise güncel bir bilgi olduğunda site sizi bu konuda bilgilendirecek.

Binance OTC Tİcareti (borsa dışı alım-satım), Binance borsası gibi bir borsanın aksine, iki taraf arasında doğrudan gerçekleşir. Binance ile OTC alım satım yapılması durumunda, bu iki taraf, işlemi talep eden kullanıcı ve Binance OTC masasıdır. Fiyatlar bu iki taraf arasında belirlenir ve işlemler borsa dışında gerçekleşir.


Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir