Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.733
% 4.89
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.733
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance Tam 17 Coin Çiftini Delist Ediyor

Binance,Binance Delist

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 17 kripto paraya ait bazı işlem çiftlerini spot işlemlerden çıkaracağını duyurdu.

Binance, 15 Ağustos Salı günü yaptığı resmi açıklamada, Beta Finance (BETA), BitTorrent Chain (BTTC), Celer Network (CELR), Chiliz (CHZ), Shentu (CTK), Dent (DENT), Enjin Coin (ENJ), Galxe (GAL), Just (JST), Decentraland (MANA), NEO (NEO), NKN (NKN), Rune (RUNE), The Sandbox (SAND), Status (SNT), Sun (SUN) ve VeChain (VET) altcoinlerine ait 17 işlem çiftini spot işlemlerden çıkaracağını duyurdu.

Binance’ın açıklamasına göre, BETA/BNB, BTTC/BUSD, CELR/BNB, CHZ/GBP, CTK/BUSD ve DENT/BUSD işlem çiftleri 17 Ağustos TSİ 06.00’da, ENJ/BRL, GAL/EUR, JST/BUSD, MANA/BRL, NEO/RUB ve NKN/BUSD işlem çiftleri saat 09.00’da, RUNE/GBP, SAND/BRL, SNT/BUSD, SUN/BUSD ve VET/GBP işlem çiftleri ise saat 11.00’de spot işlemlerden kaldırılacak ve alım-satım işlemleri durdurulacak.


İlginizi Çekebilir:22 Cent ile Bitcoin Alan Adres Uyandı!

Binance ayrıca, kullanıcıların bahsi geçen varlıklar için platformda bulunan diğer işlem çiftlerinde alım-satım yapmaya devam edebileceklerini belirtti. Ayrıca, ilgili işlem çiftlerini kullanan ticaret botu kullanan yatırımcıların olası kayıpları önlemek için işlemlerini iptal etmelerini tavsiye etti.

Binance Borsasına %20 Komisyon İndirimli Kayıt Olmak Tıkla

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir