Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.935
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.935
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Rusya’dan Tamamen Çekiliyor!!!

Binance Rusya'dan

Kripto para borsası Binance bugün yaptığı açıklamaya göre Rusya’daki işletmesinin tamamını CommEX‘e satmak için anlaşma imzaladığını duyurdu.

Bu satışın ardından Rus kullanıcıların sorun yaşamaması için Binance’nin Rusya’dan tamamen çıkış süreci bir yıl sürecek. Binance, Rus kullanıcıların bütün fonlarının güvende ve güvenli bir şekilde korumaktadır dedi.

Binance’in Uyum Direktörü Noah Perlman, “Geleceğe baktığımızda, Rusya’da faaliyet göstermenin Binance’in uyumluluk stratejisiyle uyumlu olmadığının farkındayız. Web3 endüstrisinin dünya çapında uzun vadeli büyümesine güveniyoruz ve enerjimizi faaliyet gösterdiğimiz 100’den fazla ülkeye odaklayacağız.”

Binance ve CommEX, kullanıcılara varlıklarını CommEX’e nasıl taşıyacaklarını bildirmek için ortaklık kuracak. Yeni kayıt yapan Rus kullanıcıların kayıtlarını CommEX Borsası yapacak. Önümüzdeki birkaç ay içinde Binance, Rusya’daki tüm takas hizmetlerini ve iş kollarını sonlandıracak.

Kripto Borsası Binance yaptığı açıklamada, satış ile ilgili detaylar paylaşılmayacak ve şirketteki hisseleri geri satın alma seçeneği de bulunmayacak. Binance daha önce  Rusya’dan çekilebileceğini sebep olarakta, Rusya’nın kripto para sektöründeki tutumlarının değişmediğini ve Rusya’nın kripto sektörüne sert yaptırımlar uyguladığını söylemişti.

CZ

Binance CEO’su Changpeng Zhao X platformundan yaptığı açıklamada,” Sorunsuz bir geçiş sağlamak için her şey yapılacaktır. Tüm kullanıcı fonları güvende. Ayrıca: BNB sahipleri, CommEX üzerindeki işlem ücretlerinde %25 indirimden yararlanmaya devam edecekler” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir