Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.455
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.455
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Popüler Altcoini Listeliyor!

Binance

Kripto para borsası Binance, Pyth Network’ü (PYTH) listeleyerek spot işlemler için kapılarını açıyor! İşte Detaylar!

Binance, PYTH için yeni spot işlem çiftlerini listeleyerek kullanıcılara çeşitli ticaret seçenekleri sunuyor. Binance, yaptığı duyuruda PYTH altcoini PYTH/BTC, PYTH/USDT, PYTH/FDUSD ve PYTH/TRY işlem çiftlerini işleme açacak.

İlginizi Çekebilir: BONK Balinası, Büyük Bir Yatırım Yaptı?

Kullanıcılar, ticarete hazırlık yaparken aşağıdaki tarihleri göz önünde bulundurmalıdır: Duyuruya göre, 02 Şubat saat 15:00’te Alım satıma açılacak. Para çekme başlangıcı ise 03 Şubat saat 15.00’te gerçekleşecek.

PYTH Nasıl Satın Alınır?

Pyth Network’ü (PYTH) listelenme sonrası alım satım yapmak için bir Binance hesabına sahip olmanız gerekiyor. Komisyon indirimlerinden yararlanmak için bu link üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Pyth Network Nedir?

Pyth Network, gerçek zamanlı piyasa verilerini güvenli ve şeffaf bir şekilde zincir üzerinde sunan merkezi olmayan bir oracle’dır. Bu, finansal verilerin güvenilirliğini ve erişimini artırmayı amaçlayan bir inovasyondur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir