Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.770
% 2.01
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.770
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance Ortağı, İngiltere Hizmetlerini Sonlandırıyor

İngiltere

Kripto borsası Binance, İngiliz sterlini giriş ve çıkış hizmetleri sağlayıcısı olan Skrill Limited’in hizmetlerini durduracağını açıklamasının ardından yeni bir hizmet ortağı arayışına girdi.

Skrill’in 22 Mayıs’ta İngiliz sterlini ile ilgili hizmetleri durduracak olması nedeniyle, Binance yaklaşık dokuz haftası kalmışken alternatif bir sağlayıcı bulmak için çalışmalarına hız verdi. Binance, bu değişikliğin Binance Hesaplarını veya herhangi bir Binance.com ürününü veya hizmetini etkilemeyeceğini doğruladı.

Ancak, kripto para borsası tarafından desteklenen diğer itibari para birimlerini kullanarak banka havalesi yapmak, kredi ya da banka kartı aracılığıyla kripto alıp satmak gibi diğer tüm yöntemler etkilenmeye devam ediyor.

Binance’in İngiliz sterlini giriş ve çıkış hizmetleri sağlayıcısı olan Skrill’in hizmetlerini durdurması, son zamanlarda yaşadığı hizmet sağlayıcı sorunlarının en sonuncusu değil. Binance, 8 Şubat’ta USD banka transferlerini geçici olarak askıya aldı ancak nedenini açıklamadı.

21 Ocak’ta ise ticaret platformunda 100.000 $’ın altındaki ABD doları transferlerini yasaklayacağını duyurdu. Ayrıca, borsa kullanıcılarının SWIFT ABD doları banka para yatırma ve çekme kanalına artık hiç erişemeyeceğini de duyurdu.

Popüler borsa, Skrill’in hizmetlerini sonlandırmadan önce alternatif bir sağlayıcı bulunması için çalıştığını ve kullanıcıların mümkün olan en kısa sürede İngiliz sterlini giriş ve çıkış hizmetleri sağlamayı hedeflediğini belirtilmekte.

Ancak borsa kullanıcılarının sadece İngiliz sterlini transferleri değil, diğer itibari para birimleri ve kripto para birimleriyle işlemlerini sürdürmeye devam edebilecekleri ifade edilmekte.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir