Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.743
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.743
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Neutron(NTRN) Marjin İşlemlerini Başlattığını Duyurdu!

Binance

Binance, Neutron’u Marjin İşlemlerde Listelediğini Duyurdu!


Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance, 38. Launchpool projesi olan Neutron’un marjin işlemlerini başlattı. Neutron (NTRN), artık Binance Marjin platformunda ödünç alınabilir ve yatırımcılar NTRN marjin çiftlerinden yararlanabilir.

Dikkatinizi çekebilir: Neutron (NTRN) Nedir? Ne İşe Yarar?

Bu güncelleme sadece NTRN’nin ödünç alınabilir bir varlık olarak sunulmasını değil, aynı zamanda hem Çapraz Marjin hem de İzole Marjinde yeni alım satım çiftlerini sunmayı içeriyor.

Yeni Çapraz Marjin Çifti:

  • NTRN/USDT

Yeni İzole Marjin Çifti:

  • NTRN/USDT

Binance, bu hamlenin kullanıcılarına sunulan alım satım seçeneklerini güçlendirmesini, portföylerini daha da çeşitlendirmesini ve NTRN ile stratejik marj ticareti için fırsatlar sunmasını bekliyor.

Marjin alım satımı, kripto para piyasasında popüler bir stratejidir ve yatırımcıların pozisyon büyüklüklerini artırmak ve potansiyel olarak karlarını yükseltmek için fon ödünç almalarına olanak tanır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir