Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.886
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.886
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Marjin’e 8 Yeni Coin Çifti Geliyor

binance, Binance marjin, binance borsası, binance haberleri, usdt, Binance vadeli işlemler

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, 7 farklı altcoin için marjin ticaretinde kullanılabilecek 8 yeni işlem çiftini duyurdu.

30 Ekim tarihinde Binance resmi olarak açıkladı ki, Acala (ACA), Aavegotchi (GHST) ve VIDT DAO (VIDT) artık ödünç alınabilir varlıklar olarak çapraz marjin ticareti için kullanılabilecek. Ayrıca, Golem (GLM) ve Ooki (OOKI) için çapraz marjin ticareti ve Aergo (AERGO) için izole marjin ticareti işlem çiftleri sunulmaktadır. Gas (GAS) için ise hem çapraz hem de marjin ticareti işlem çiftleri eklenmiştir.

Binance, halihazırda marjin ticareti sunulan GAS, GLM ve OOKI kullanıcılarına USDT paritesinde çapraz marjin ticareti yapma imkanı sunacak. Ayrıca, AERGO kullanıcılarına da USDT paritesinde izole marjin ticareti yapma fırsatı sunulmaktadır. Aynı şekilde, ACA, GHST ve VIDT yatırımcılarına da USDT paritesinde çapraz marjin ticareti seçeneği sunulacak.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Bu güncelleme ile birlikte yatırımcılar, artık çapraz marjin işlemlerde ACA/USDT, GAS/USDT, GLM/USDT, GHST/USDT, OOKI/USDT ve VIDT/USDT işlem çiftlerini, izole marjin işlemlerde ise AERGO/USDT ve GAS/USDT işlem çiftlerini kullanabilecekler. Binance, bu yeni işlem çiftlerini sunarak kullanıcılarına daha fazla çeşitlilik ve ticaret fırsatları sunmayı amaçlıyor.

Binance borsasının bu yeni işlem çiftleri eklemesi, kripto para piyasasında çeşitliliği artırmayı ve yatırımcılara daha fazla seçenek sunmayı hedeflemektedir. Bu, kripto para ticaretini daha erişilebilir hale getirebilir.


İlginizi Çekebilir: Dolar Kaç TL? Google’dan Yanıltıcı Kur Bilgisi!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir