Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.993
% 1.66
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.993
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Madencilik İçin Yeni Bir Adım Attı!

Binance

Binance, SEC baskısı altında olsa bile Bitcoin madenciliği bulut hizmetlerini başlattı. Bu yeni abonelik tabanlı madencilik ürünleri, kullanıcılara Bitcoin madenciliği yapma imkanı sunuyor. Binance’in bulut madencilik hizmetleri, 15 Haziran itibarıyla kullanıma sunuldu.

Bu hizmet sayesinde, Bitcoin madenciliğiyle ilgilenen ancak kendi ekipmanları olmayan kullanıcılar, Binance üzerinden bulut madencilik hizmetine abone olabilir ve hashrate satın alabilirler. Hashrate, Bitcoin işlemlerinin blockchain üzerinde doğrulanması için gereken hesaplama gücünü ifade eder.

Binance, şu anda saniyede 1 Terahash’lik bir hashrate’i 10,7280 dolardan satıyor. Bu bedel, hashrate ile elektrik maliyeti arasında sırasıyla 1,17 dolar ve 9,558 dolar olarak bölünüyor. Daha yüksek bir hashrate, madencilik yoluyla elde edilen Bitcoin miktarını artırma potansiyeline sahiptir.

Binance’in BTC madencilik abonelik hizmeti yaklaşık altı ay boyunca aktif olacak. Kullanıcılar, satın aldıkları her TH/s için 0,0004338 BTC kazanma fırsatına sahip olacaklar.

Ancak bu hizmet, Binance’in küresel web sitesinde piyasaya sürüldüğü için Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet eden kripto yatırımcıları için geçerli değildir. Binance, daha önce yaptığı açıklamada, ABD’deki kullanıcılarının Binance.US üzerindeki sorunlardan etkilenmeyeceğini belirtmişti.

SEC’in Binance üzerindeki baskısına karşı mücadele etmek için Binance.US, eski SEC icra eş direktörü George Canellos’u hukuk ekibine dahil etti. Bu hamle, Binance’in SEC ile ilgili iddialarla başa çıkmak ve savunma stratejisi geliştirmek amacıyla önlem aldığını gösteriyor.

SEC’in iddialarına karşı olan tepkisini dile getiren eski SEC internet uygulama şefi John Reed Stark, Twitter üzerinden “Binance açıkça bir cezai kovuşturmaya hazırlanıyor ve dünyanın en iyi savunma avukatlarını işe almaya devam ediyor” şeklinde bir yorumda bulundu.

SEC’in incelemesi, Binance.US’un ABD’deki faaliyetlerinin kayıtsız bir borsa, komisyoncu ve takas kurumu olarak işlem yaptığı iddialarıyla başladı. SEC’in adımlarının ardından, Binance.US 9 Haziran’da ABD doları mevduatlarını askıya aldığını ve 13 Haziran gibi erken bir tarihten itibaren fiat para çekme işlemlerinin potansiyel olarak durdurulduğunu duyurdu.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir