Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.946
% 1.76
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.946
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance Hakkında Şok İddia!

Binance

Son günlerde kripto para piyasası sakin bir seyir izlerken, dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance hakkında sansasyonel bir iddia ortaya çıktı.

Reuters tarafından yapılan özel habere göre, Binance, 2020 ve 2021 yıllarında müşteri fonlarını şirket gelirleriyle birleştirmiş ve böylece ABD mali kurallarını ihlal etmiş olabilir. Bu iddia, sektöre bomba gibi düşerek geniş çapta tartışmalara yol açmıştır.

Reuters’in haberine göre, üç kaynak Binance hakkında bilgi vererek bu özel haberi oluşturmuştur. Kaynaklar, Binance’in milyarlarca dolarlık varlığa sahip olduğunu ve Silvergate Bank’ta bulunan hesaplarında günlük olarak müşteri fonlarıyla şirket fonlarının karıştığını iddia etmektedir. Bu durum, Binance’in kontrol eksiklikleri yaşadığına işaret etmektedir.

İlginizi çekebilir; Binance Avustralya, AUD Ödemesini Durdurdu!

Binance, dünyanın en büyük kripto borsası olarak bilinmekte ve milyonlarca kullanıcıya hizmet vermektedir. Ancak, bu iddialar şirketin itibarını ciddi şekilde sarsabilir. Eğer iddialar doğruysa, borsa müşterilerinin güvenini sarsmış ve mali kuralları ihlal etmiş olacaktır. Binance tarafından konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmamıştır.

Reuters’in haberine göre, borsa müşteri fonlarını şirket gelirleriyle birleştirerek ABD mali kurallarını ihlal etmiş olabilir. Bu iddiaların doğruluğu henüz netlik kazanmamış olsa da, Binance’in itibarını etkileyebilecek önemli bir gelişme olduğu söylenebilir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version