Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.963
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.963
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Futures Next Nedir? Nasıl Kullanılır?

Futures Next

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni platformu Futures NEXT‘i duyurdu. Futures NEXT, token listeleme tahmin platformu olarak hizmet verecek.

Futures NEXT Nedir?

Futures NEXT, Binance Vadeli İşlemler’in geliştirdiği ve kullanıcıların token listeleme dünyasıyla etkileşim kurmasına olanak tanıyan bir platformdur. Tahmine dayalı bir sistemle çalışan NEXT, Binance Vadeli İşlemler’in USDT (Tether) piyasasında hangi tokenlerin listeleneceğini doğru tahmin eden kullanıcıların ödül kazanmalarına olanak sağlar.

Futures NEXT Nedir?

NEXT Havuzu Nedir?

NEXT Havuzu, kullanıcılar tarafından listelenmek üzere aday gösterilen tokenlerin bulunduğu, Futures NEXT platformunun önemli bir parçasıdır. Kullanıcıya yönelik olan bu aday gösterme süreci, topluluğun Vadeli İşlemler piyasası için gelecek vaat eden tokenlere yönelik bakış açısını, havuzun doğru bir şekilde göstermesini sağlar.

Kullanıcılar, havuzdaki tokenler arasından tercihini seçerek, ardıdan “Seç” butonuna tıkladıktan sonra, yatırmak istediği USDT miktarını tahsis ederek bu platformu kullanabilirler. Seçtikleri tokenler, Binance Vadeli İşlemler piyasasında listelenirse, kullanıcılar ödül kazanabilirler.

Futures NEXT Nedir?

Nasıl Kullanılır?

Futures NEXT platformunu kullanabilmeniz için öncelikle bir Binance hesabınızın olması gerekmektedir. Eğer, Binance hesabınız yoksa buraya tıklayarak, komisyon indirimli kayıt olabilirsiniz.

  1. Binance’te Vadeli İşlemler Next sayfasına gidin.
  2. Next Havuzu bölümünden aday gösterilen tokenler arasından seçiminizi yapın.
  3. “Seç” butonuna tıklayarak, çıkan ekranda tahsilatı gerçekleştirin. 1 USDT karşılığında, 1 “seçim” satın alabilir ve gelecekteki listelemeleri tahmin edebilirsiniz.

Futures NEXT Nedir?

Tercihimi Değiştirirsem Ne Olur?

Seçimlerinizi tahsis ettiğiniz bir token, Vadeli İşlemler piyasasında listelenmezse ya da tahmininize yönelik fikrinizi değiştirirseniz, ilk 3 günlük kitleme döneminin ardından yatırdığınız USDT’leri vadeli işlemler cüzdanınıza çekebilirsiniz.

Kilitleme dönemi, kısa süreli bir dönemdir. Bu süre sona erdikten sonra hiçbir ödeme yapmadan seçiminizi değiştirebilirsiniz. Değişen piyasa dinamiklerine göre seçiminizi değiştirebileceğiniz bu yaklaşım, aktif katılımı ve stratejik karar alma sürecini sağlar.

Seçim Sınırı Var mı?

Bir tokene tahsis edebileceğiniz maksimum seçim 100 adettir ve seçimlerinizi en fazla 3 farklı tokene tahsis edebilirsiniz.

Havuza Nasıl Token Eklenir?

Seçimlerinizi tahsis etmek istediğiniz token, NEXT havuzunda yer almıyorsa, 2000 USDT karşılığında o tokeni havuza dahil ederek aday gösterebilirsiniz. Bunu yapmak için:

  1. “Aday Gösterilen Token Havuzu” başlığının hemen yanında bulunan arama bölümüne tercih ettiğiniz tokeni girin.
  2. Token, eğer ki NEXT havuzunda yer almıyorsa, “Aday Göster” tuşunu göreceksiniz. Bu butona tıklayın.
  3. Tokeni aday göstermek için karşınıza çıkan notları dikkatlice okuduktan sonra “Onayla” butonuna tıklayın.
  4. Binance’in incelemesi ve onayının ardından, aday gösterme ücreti olan 2000 USDT, aday olarak gösterdiğiniz tokene bağlı seçimlere dönüştürülecektir. Bu seçimler, 30 gün boyunca kilitli kalır. Kilit döneminin ardından, aday gösterdiğiniz token listelenmemişse seçimlerinizi USDT olarak çekebilirsiniz.

Aday gösterdiğiniz token, Binance’in incelemesinin ardından onaylanmazsa, 2000 USDT olan aday gösterme ücretinin tamamı cüzdanınıza iade edilir.

Her kullanıcı, bir seferde en fazla 3 tokeni aday gösterebilir.

Ödüller

  • Tahminde bulunduğunuz tokenin listelenmesinin ardından, tahsis ettiğiniz seçim miktarı, 1:1 oranındaki, USDT token kuponu olarak iade edilir.
  • Seçim-ödül çarpanı, ödülünüzü daha da artırır. Çarpan oranı ile ek ödül hesaplanır ve kupon cinsinden verilir.
  • Yeni vadeli işlem kullanıcılarına, ilk seçim miktarına karşılık gelen 100 USDT’lik bir token kuponu verilir.
  • Aktif çarpan 1:2 ise ödül olarak ek 20 USDT’lik bir kupon daha kazanırsınız.

Ödüller, tahmin ettiğiniz tokenin listelenmesinin ardından, ilk 7 gün içinde cüzdanınıza yatırılır.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir