Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.002
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.002
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Base Ağında Yeni Bir Memecoin 300 Milyon Piyasa Değerine Ulaştı!

zetachain

Yeni piyasaya sürülen bir memecoin, bir günde 300 milyon dolarlık piyasa değerine ulaşarak Base ağında rekor kırdı. Base ağında dün piyasaya sürülen bir memecoin, kısa sürede 300 milyon dolarlık bir piyasa değerine erişti.

NFT koleksiyonu kurucusu Sartoshi, bu sabah erken saatlerde Base ağında mfercoin adlı bir memecoin’i piyasaya sürdü. Yeni jeton, mfer NFT sahiplerine de dağıtıldı.

Mfercoin’in piyasa değeri şu anda 300 milyon doları aştı ve işlem hacmi 76 milyon doları geçti. Mfer NFT’nin taban fiyatı son 24 saat içinde %60’tan fazla artarak 0.6 ETH’nin üzerine çıktı.

Ancak bu memecoin’in herhangi bir gerçek kullanım alanı veya içsel değeri yok; fiyatı tamamen spekülasyona dayanıyor ve değişkenlik gösterebilir. Ayrıca, anonim bir geliştirici tarafından piyasaya sürüldüğü için rugpull dolandırıcılığı riski de bulunuyor. Bu nedenle, diğer tüm memecoin’lerde olduğu gibi dikkatli olmak önemlidir.

Mart ayının sonuna yaklaşırken, kripto para borsası Coinbase’in geliştirdiği ikinci katman blockchain’i olan Base, faaliyetlerdeki rekor seviyelerde devam ediyor. Base, 29 Mart’ta yeni memecoin’in etkisiyle 2.27 milyon işlem kaydederek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bu artış, 18 Mart’ta kaydedilen yaklaşık 9.59 milyon işlemle Base’deki haftalık işlemlerin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından geldi. Böylelikle, Base’in haftalık ağ geliri de 18 Mart’ta yeni bir rekor kırdı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir