Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.327
% 4.90
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.327
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance’ de Listelenmesi Muhtemel 10 Altcoin!

Binance'de listelenebilecek 10 altcoin

Kripto piyasası gelişmeye devam ettikçe yatırımcılara yeni fırsatlar sunan projeler ve altcoinler zaman zaman boy göstermekte. Binance başta olmak üzere bir çok büyük kripto para borsası, kripto piyasasını yakından takip etmekte ve projesi sağlam, gelecek vaat eden projeleri listelemekte. Listelenme duyurusunun, projenin fiyatında büyük hype oluşturması listelenmenin önemini de gözler önüne seriyor. Coinmuhendisi olarak sizler için Binance borsasında listelenme potansiyeli yüksek olan 10 altcoin’ i derledik. İşte Binance’ de listelenmesi muhtemel 10 altcoin. 

CASPER (CSPR)

30 Mart 2021′ de ana ağda kullanıma sunulan Casper, Casper CBC spesifikasyonu temel alınarak oluşturulmuş ilk canlı proof-of-stake (PoS) blok zinciridir. Casper platformu , küresel ölçekte blockchain teknolojisinin , akıllı sözleşmelerin ve DApp’lerin benimsenmesini artırmak için tasarlanmıştır.

Casper Coin Yarın Listeleniyor: Heyecan Başladı! - Sirketdedikodulari.com

Geleceğe dönük mimarisiyle Casper, platformun sürekli olarak kullanıcılarının değişen ihtiyaçlarına göre geliştirilmesini ve her türden geliştirici için maksimum düzeyde erişilebilir olmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Resmi teknik incelemeye göre Casper, hem kurumsal hem de geliştirici ihtiyaçlarına uyacak şekilde optimize edilmiştir.

Casper’ ın misyonu, sezgisel, birbirine bağlı hizmetlere olan talep her alanda artmaya devam ederken, Web3 için yeni bir çağ başlatmaktır. Casper bunu benimseme üçlemesini çözerek yapıyor ve hepsi aynı blok zinciri protokolü içinde kurumsal düzeyde güvenlik, ölçeklenebilirlik ve merkeziyetsizlik sunuyor.

CSPR halihazırda Kucoin, Gate.io, OKX, Bitget, Huobi gibi büyük borsalarda listeli durumdadır.

KASPA (KAS)

Kaspa, GHOSTDAG protokolünü uygulayan bir çalışma kanıtı (PoW) kripto para birimidir. Geleneksel blok zincirlerinden farklı olarak GHOSTDAG , paralel olarak oluşturulan blokları yanlız bırakmaz , bunun yerine bunların bir arada var olmalarına izin verir ve onları fikir birliği içinde düzenler.

Kaspa uygulaması, DAG’nin topolojisini sorgulamak için erişilebilirlik, blok veri budama (blok başlığı budama için yakın gelecek planları ile), SPV kanıtları ve daha sonra katman 2 çözümlerinin uygulanmasını kolaylaştıracak alt ağ desteği gibi pek çok harika özellik içerir.

Kaspa, kripto sektöründe bulunan sorunları çözmek için tasarlanmıştır. Proje, internet hızının izin verdiği oranda hızlı çalışan Nakamoto benzeri bir hizmet sunmayı amaçlar. Protokolün hızlı blok oranları, KAS madenciliğini daha merkeziyetsiz hale getiriyor ve minimum hash oranlarında bireysel madenciliği kolaylaştırıyor.

KAS, halihazırda Gate.io, CoinEX gibi büyük borsalarda listeli durumdadır.

BRAINTRUST (BTRST)

Braintrust, Ethereum Blokzincirini diğer bir adıyla altyapısını kullanıyor. Braintrust’ın kısaltılması ve token adı $BTRST’dir. Merkeziyetsiz ağ oluşturmak, yetenekleri bir araya getirmek ve denetleyerek müşterilere ulaştırmak için kullanılır.

Proje, Ethereum Blockchain’i üzerine inşa edildi. Braintrust Network’teki mülkiyet ve yönetim, BTRST tokeni ile temsil edilir. Kripto para, merkezi olmayan ağ oluşturmak, yetenekleri davet etmek ve denetlemek ve müşterileri yönlendirmek için topluluğu ödüllendirmek için bir teşvik olarak kullanılır.

Braintrust, blockchain teknolojisi kullanarak, iş gücü piyasasında güvenlik, şeffaflık ve verimlilik sağlamayı hedeflemektedir. Platform, işe alım, sözleşme yapma, ödeme ve diğer işlemleri blockchain üzerinden gerçekleştirir ve böylece taraflar arasındaki işlemlerin güvenliği ve şeffaflığı sağlanır.

Proje, 2021 yılında piyasaya sürüldü ve şu anda büyümeye devam etmektedir.

BTRST, halihazırda Gate.io, Coinbase, Mexc gibi büyük borsalarda listeli durumdadır.

Axelar (AXL)

Axelar, “Web3 için güvenli zincirler arası iletişim” sağladığını iddia ediyor. Proje, protokol paketi, araçları ve API’leri aracılığıyla sorunsuz zincirler arası iletişim ile merkezi olmayan uygulamaların (dApp’ler) geliştiricilerine yardımcı olacak merkezi olmayan bir ağ ve araçlar sağlar.

Merkezi olmayan bir doğrulayıcı ağı tarafından desteklenen , herkes ağa katılabilir, üzerine inşa edebilir veya kullanabilir. Uygulama oluşturucular, mesajları yönlendiren ve risk kanıtı (PoS) mutabakat mekanizması aracılığıyla ağ güvenliğini sağlayan izinsiz bir ağ üzerindeki basit bir API ile etkileşim kurabilir.

AXL, Axelar ağının yerel simgesidir. Protokol ayrıca AVAX (Avalanche), ETH (Ethereum), FTM (Fantom), GLMR (Moonbeam) ve MATIC (Polygon) dahil olmak üzere birkaç yerel tokenin sarılmış ERC-20 sürümleri aracılığıyla zincirler arası transferini de destekler.


Axelar, zincirler arası iletişim ve işlem yapma süreçlerinde iki ana sorunu çözmek için tasarlanmıştır:

  1. Farklı blok zincirlerinin farklı özelliklere sahip olması.
  2. Blok zincirleri arasındaki veri ve varlık transferlerinin yavaş ve maliyetli olması.

Axelar, bu sorunları çözmek için blok zincirlerini birbirine bağlar ve zincirler arasında hızlı ve düşük maliyetli transferler sağlar.

Axelar, Ethereum ve Polkadot gibi blok zincirleri ile uyumlu çalışır ve bu sayede farklı zincirler arasında veri ve varlık transferleri yapılabilmesini mümkün kılar. Axelar aynı zamanda, farklı blok zincirlerinin uygulama geliştiricileri için açık bir platform olarak da hizmet verir ve zincirler arasındaki işbirliğini artırmayı hedefler.

AXL, halihazırda Gate.io, Coinbase, Kucoin, Bitget, CoinEX gibi büyük borsalarda listeli durumdadır.

COVALENT (CQT)

Covalent, Ethereum, Avalanche ve Polygon dahil olmak üzere önde gelen blok zincir platformlarından birkaçından veri toplayan ve katılımcıların çeşitli kullanım durumları için bu veri noktalarına erişmesine izin veren bir yazılımdır.

Covalent, blok zincirleri ve ilgili uygulamalar için hızlı ve etkili veri sağlayarak, geliştiricilerin blok zincirlerindeki verileri kolayca analiz etmesini ve anlamasını sağlamaya çalışır. Tüm blok zincirlerini tamamen endeksleyerek ve birleşik bir API’den verilerine erişerek, akıllı sözleşmelerde kaydedilen ve mevcut araçlarla erişilemeyen ayrıntılı bilgileri yakalamayı amaçlar.

Covalent’in özellikleri arasında, blok zincirlerindeki tüm verileri tek bir yerden toplama, işleme ve sunma kabiliyeti bulunur. Bu sayede geliştiriciler, farklı blok zincirleri arasındaki verileri kolayca karşılaştırabilir ve analiz edebilirler. Ayrıca, Covalent’in sağladığı veri filtreleme ve ölçeklendirme özellikleri, geliştiricilerin veriye hızlı bir şekilde erişmesine ve blok zincirleri üzerindeki uygulamalarını daha etkili bir şekilde geliştirmesine yardımcı olur.

CQT, Covalent ağının yerel simgesidir.

CQT, halihazırda Gate.io, OKX , Kucoin gibi büyük borsalarda listeli durumdadır.

Artificial Liquid Intelligence (ALI)

Aletha AI, AI ve blok zincir teknolojilerinin kesiştiği noktada aktif olarak inşa edilen bir araştırma ve geliştirme stüdyosudur. 

Herkese açık bir blok zincir olan Alethea, yenilikçi AI sistemleri ve benzersiz özellikleri ile birçok yatırımcının dikkatini çekmektedir. Projenin oluşturduğu sistemler arasında, dünyanın ilk çok modlu metinden-karaktere AI sistemi olan CharacterGPT’de yer almaktadır.

AI Protokolü, Yapay Sıvı Zekası (ALI) Yardımcı Simgesini kullanır. ALI Yardımcı Simgesi, AI Protokolünün yerel ERC-20 Yardımcı Simgesidir ve bunun üzerine kurulu merkezi olmayan uygulamalardır.

ALI, halihazırda Gate.io, CoinEX, Bitget, Huobi gibi büyük borsalarda listeli durumdadır.

Wombat Exchange (WOM)

Binance Labs tarafından desteklenen ve çok zincirli bir stableswap olan Wombat Exchange, kullanıcılar için en iyi stablecoin’i sunmayı hedefler. Stablewap deneyimini yeniden tasarlayarak daha fazla sermaye verimliliği, erişilebilirlik ve ölçeklenebilirlik sağlamaya çalışır.

Wombat Exchange belirteci olan WOM’ un kullanıldığı alanlar :

  • Yönetişim kararlarına katılma ve oylama
  • Sabit paralarla likidite sağlamaya yönelik ödüller.
  • WOM belirteçlerini kilitleyerek likidite teşviklerini artırmak. Artış, oylama emaneti WOM (veWOM) tarafından temsil edilecektir. Kilit ne kadar uzun olursa, veWOM o kadar yüksek ve ödüller o kadar büyük olur.

WOM, halihazırda Bitget borsasında listeli durumdadır.

DAO MAKER (DAO)

DAO Maker, ölçeklenebilir teknolojiler sağlayarak ve tokenize edilmiş girişimlere finansman desteği sağlayarak risk sermayesini kitleler için yeniden tanımlamayı amaçlayan bir platformdur.

DAO’ları, topluluk tarafından yönetilen ve merkezi bir otoriteye sahip olmayan oluşumlar olarak tanımlayabiliriz.

Bu merkeziyetsiz organizasyonlar; kurum içi temel kuralların koda işlenerek, bu kuralların normal şartlarda işlemesini sağlıyor. Bununla beraber işlem kontrolü ile oluşan ekstra maliyet ve insan gücünü ortadan kaldırmayı hedefliyor.

DAO Maker, özellikle kitlesel fonlama, topluluk oluşturma ve blockchain pazarlamasında eksiksiz bir çözüm olarak kabul edilir. Beklenebilecek tüm destekleyici kaynaklara ve teknolojiye sahiptir.

DAO halihazırda Kucoin, Gate.io, OKX, Bitget, Huobi gibi bir çok büyük borsalarda listeli durumdadır.

SYMBIOSIS (SIS)

Symbiosis Finance, tüm EVM ve bazı EVM olmayan ağlarda merkezi olmayan borsa likiditesini toplayan çok zincirli bir likidite protokolüdür .

Symbiosis, iki yönlü sorunu çözmeyi amaçlamaktadır: farklı blockchain ağlarında likidite parçalanması ve Defi ve web3 ekonomisi ile çalışırken zayıf kullanıcı deneyimi. İhtiyacınız olan jetonları alabilmeniz için uygun bir zincirler arası köprü bulmanın zaman alıcı sürecini basitleştirir. Tek bir tıklama ile kripto meraklıları, hangi ağda olurlarsa olsunlar token takaslarını gerçekleştirebilirler.

SIS halihazırda Gate.io, Bybit, CoinEX, Huobi, OKX gibi bir çok borsalarda listeli durumdadır.

Boson Protocol (BOSON)

Bozon Protokolü (BOSON), e-ticaret işlemleri için merkezi olmayan bir altyapıdır. Ekosistem, token haline getirilmiş vadeli işlem sözleşmelerinin kullanımı yoluyla gerçek dünya ürünleri ve hizmetleri için dijital değer alışverişini mümkün kılar . Fiziksel varlıkların alım satımına yönelik taahhütler, platformda durum bilgisi olan misli olmayan tokenler (NFT’ler) olarak temsil edilir.

Yerel hizmet tokeni BOSON ile birlikte protokol, ticaretin tekelini ortadan kaldırmayı ve alıcıların ve tüccarların aracılardan minimum müdahale ile etkileşime geçmesini sağlamayı amaçlıyor.

Bason halihazırda Kucoin, Gate.io, Huobi gibi bir çok büyük borsada listeli durumdadır.

Coinmuhendisi Youtube kanalımızda yayınladığımız ” Binance’ de Listelenmesi Muhtemel 10 Coin ” içerik videomuzu izleyerek daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bu projeler sizler için araştırmış olduğumuz ve Binance borsası tarafından listelenmesini muhtemel gördüğümüz projelerdir. Ancak unutmayın! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Projeler üzerinde kendi araştırmalarınızı da yapmanızı tavsiye ederiz.

Kripto varlıklara sahip olabileceğiniz güvenilir borsaların indirimli kayıt linklerine bağlantı aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Bu sayede hem yapacağınız işlemlerde komisyon indirimi kazanırsınız hem de borsaların sizlere sunduğu fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içeriklerin devamı için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance’ de Listelenmesi Muhtemel 10 Altcoin!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir