Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.618
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.618
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Binance Ceo’su CZ, Gürcistan Başbakanı İle Görüştü

Binance Ceo'su CZ, Gürcistan Başbakanı İle Görüştü

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance’nin Ceo’su Changpeng Zhao, Gürcisatan Başbakanı Irakli Gharibashvili ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmede Gürcistan’ın gelecekteki olası işbirliğine hazır olduğu ve ülkenin modern finansal teknolojilerin merkezi olarak konumlandırılması için yapılan çalışıldığı bildirildi.

Gürcistan Kripto Borsası için Hazır

Irakli Gharibashvili, Gürcistan hükümetinin ülkedeki doğrudan yabancı yatırımları mümkün olduğunca desteklemeye hazır olduğunu ve Gürcistan mevzuatının kripto borsası için düzenlenmeye hazır olduğunu söyledi.

Hükümet düzeyinde düzenlenen toplantıya Başbakan Yardımcısı, Gürcistan Ekonomi ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı Levan Davitashvili, Maliye Bakanı Lasha Khutsishvili ve Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Papuna Lezhava katıldı.

Binance İndirimli Kayıt linki için Tıklayın.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir