Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.905
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.905
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Bu Altcoini Listeleyeceğini Duyurdu!

Binance

Binance, Bugün saat 15:00 itibarıyla Neutron’u (NTRN) listeleyeceğini ve yeni spot ticaret çiftlerini başlatacağını duyurdu.

Binance tarafından aktarılan ve başlatılacak olan yeni spot ticaret çiftleri: NTRN/BTC, NTRN/USDT, NTRN/BNB

NTRN için para çekme işlemleri 11 Ekim 2023 tarihinde saat 15:00 itibarıyla başlayacaktır. Ayrıca, Binance, NTRN’yi 10 Ekim 2023 tarihinden itibaren 48 saat içinde İzole Marjin çifti olarak ekleyecek.

Binance’ın Listeleyeceğini duyurduğu Nötron (NTRN) Nedir?

Neutron, zincirler arası bir akıllı sözleşme platformudur. Bu platform, çok zincirli protokol merkezlerinin karşılaştığı üç temel zorluğa odaklanmaktadır : Güvenlik eksikliği, güvenilir tarafsızlık ve ekosistem uyumu eksikliği ile zincirler arası altyapı eksikliği.

Bu çerçevede, Neutron, geliştiricilere uygulamalarını bir kez dağıtmaları ve protokollerini birden fazla özel sürümle uğraşmadan birbirine bağlı blok zincirlerinden oluşan IBC ağı üzerinde ölçeklendirmelerine olanak tanır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bu yaklaşım, yatırımcıların daha geniş bir pazara ulaşmalarına ve izin gerektirmeyen tek bir dağıtım aracılığıyla Interchain’in tüm özellik setinden yararlanmalarına olanak tanır. Kısacası, Neutron, geliştiricilere daha büyük bir etki alanına yayılmalarını sağlayan ve Interchain’in tüm avantajlarından tek bir izin olmadan faydalanmalarına imkan tanıyan bir platform sunar.

 

Binance borsasına kayıtlı değilseniz %20 komisyon indirimli kayıt linkimizle kaydolabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version