Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.827
% 2.37
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.827
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Binance, Bu Altcoin Paritelerini Marjin İşlemlerde Listelediğini Duyurdu!

binance

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, marjin ticareti için yeni altcoin pariteleri eklediğini duyurdu.

Kripto para borsası sektöründeki küresel lider konumunu koruyan Binance, hem Cross Margin hem de Isolated Margin ticaretine yönelik olarak yeni alım satım çiftleri sunarak alım satım olanaklarını genişletmeye devam ediyor.

Yeni eklenen altcoin pariteleri arasında öne çıkanlar CYBER token ve giderek artan popülaritesiyle dikkat çeken SEI token olarak sıralanabilir.

Yeni Cross Margin Ticaret Çiftleri: CYBER/USDT, SEI/BTC

Yeni Isolated Margin Ticaret Çiftleri: CYBER/USDT, SEI/BTC

Binance platformundaki kullanıcılar artık CYBER tokenını, hem Cross Margin hem de Isolated Margin ticaret seçeneklerinde alıp satabilecekler.

Bu stratejik adım, yatırımcılara marjin pozisyonlarını daha etkin bir şekilde yönetme imkanı sunarken aynı zamanda CYBER tokenı kullanarak çeşitli alım satım stratejilerini deneme esnekliği sağlıyor.

Artık yatırımcılar CYBER/USDT çiftini hem Cross Margin hem de Isolated Margin ticaret modellerinde alıp satarak daha geniş kapsamlı alım satım imkanlarından yararlanabilecekler.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Kripto para dünyasının yükselen bir yıldızı olan SEI de Binance platformunda merkezi bir konuma sahip olacak.

Binance’in çeşitlendirme taahhüdünün bir yansıması olarak SEI tokenı, hem Cross Margin hem de Isolated Margin ticaretinde ödünç alınabilir bir varlık olarak sunulmuş olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir