Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.369
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.369
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Binance Borsası Euro Hizmetlerini Geri Yükledi

Binance,Binance euro, Binance Haberleri, Binance son dakika

Binance, Eylül ayında önceki fiat işlem ortağı olan PaySafe’i kaybettikten aylar sonra, euro para yatırma ve çekme işlemleri için yeni ortaklarla anlaşmalar imzaladığını duyurdu. Binance, 19 Ekim’de yaptığı bir açıklamada, euro ödemeleri, para yatırma ve çekme işlemleri için yeni fiat işlem ortaklarına sahip olduğunu açıkladı.

Bu karar, Eylül ayında PaySafe ile olan işbirliğini sona erdirmek zorunda kalan Binance’ın, Avrupa Birliği’ndeki düzenleyici zorluklar ve finansman konularıyla başa çıkmak için yeni bankacılık iş ortakları arayışına girdiği bir dönemin ardından geldi. Binance, kullanıcıların zaten “düzenlenmiş ve yetkilendirilmiş bir dizi yeni fiat işlem ortağı” tarafından sunulan hizmetlere geçmeye başladığını belirtti. Ancak, hangi şirketlerle işbirliği yaptığına dair detaylı bilgi vermedi.

Duyuruda, yeni ortaklar tarafından sunulan fiat hizmetlerinin Açık Bankacılık ve SEPA/SEPA Instant aracılığıyla EUR para yatırma ve çekme işlemlerini içerdiği belirtildi.

Kullanıcılar, SEPA (Tek Euro Ödeme Alanı), banka kartları ve fiat bakiyelerini kullanarak kripto para alım-satımı yapabilir ve EUR spot çiftleri ile işlem yapabilirler. Eylül sonunda, Binance, Avrupalı kullanıcılarına ekim sonuna kadar avrolarını Tether’e dönüştürmelerini önermişti. Ancak son açıklama, bu işlemin artık gereksiz olduğunu gösterebilir.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Ancak, bazı kullanıcılar duyurunun ardından bile avro yatırma sorunları yaşamaya devam ederken, diğerleri İngiltere’deki İngiliz sterlini için fiat işlem ortakları hakkında sorular sormaya başladılar. Mayıs ayında, İngiltere finansal düzenleyicilerinin ortaklıkla ilgili endişeleri nedeniyle, Paysafe İngiliz sterlini cinsinden işlem desteğini çekti.

16 Ekim’de, Binance, Birleşik Krallık merkezli yeni kullanıcıların borsaya erişimini geçici olarak askıya aldı. Bu hamle, ülkenin finansal düzenleyici kurumu olan Financial Conduct Authority (FCA) tarafından platformundaki iletişimleri onaylama gerekliliğini yerine getirmek üzere üçüncü bir taraf ile yapılan ortaklığın sona erdirilmesinin ardından gerçekleşti.

Şu an için Binance, İngiltere’deki kullanıcılarının İngiliz sterlini yatıramadığı İngiltere borsası için fiat işlem ortaklıklarını henüz kurmuş değil.


İlginizi Çekebilir: Base Ağı Kod Depolarını Açık Hale Getirdi!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir