Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.600
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.600
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Asya-Pasifik Başkanı Leon Foong İstifa Etti!

Leon Foong

Bloomberg‘in konuya aşina olan kişilere dayandırdığı haberine göre Binance Asya Pasifik başkanı Leon Foong istifa etti.

Dünyanın en büyük kripto borsalarından Binance ile ilgili önemli bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Bloomberg’in haberine göre Binance Asya-Pasifik Bölge Başkanı olarak görev yapan Leon Foong istifa ettti.

Dev kripto para borsası son zamanlarda üst düzey yönetim kadrosunda yol ayrımlarıyla karşı karşıya kalıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Binance, ABD, Avustralya ve Avrupa kıtalarında devletlerin regülasyon baskısıyla yüzleşiyor. Ülkelerin finans kurumları kripto para borsasında art arda soruşturma de davalar açıyor. Bu olayların sonucunda yakın geçmişte borsanın baş strateji sorumlusu Patrick Hillman ve genel danışman Hon Ng gibi üst düzey yöneticiler de görevden ayrıldı.

Binance borsası ve Leon Foong, henüz iddialara dair bir cevap vermedi. ABD ve Avrupa’da baskıyla karşı karşıya kalan Binance, Asya ve Orta Doğu bölgelerine daha fazla önem veriyor.

Binance Hakkındaki Diğer Soruşturmalar!

İşlem hacmi en büyük olan kripto alım-satım platformu Binance, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CTFC) gibi düzenleyici kurumların iddialarıyla karşı karşıya kalmıştı. Şirket, ABD’de hukuk mücadelesine devam ediyor.

Kripto platformu Binance Avrupa kıtasında ise Fransa ve Hollanda’da zor durumda kaldı. Fransız yetkililer şirketi kara para aklama ile itham ederken dev borsa Hollanda’da kayıt olamadığı için ülkedeki faaliyetine son verdi.

İlginizi Çekebilir: ABD Ekonomisi Beklentilerin Altında Büyüdü, Bitcoin Yükseldi!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version