Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.480
% 2.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.480
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, Ahbap Platformuna Yüz Bin Dolar Bağışladı!

Binance Ahabp'a Yüz Bin Dolar Bağışladı!

Dünyanın dev kripto borsası Binance, Haluk Levent’in başında olduğu Ahbap platformuna 100.000 bin dolar bağışladığını duyurdu.

Geçtiğimiz şubat ayında Ülkemizi vuran yıkıcı depremler sonrası deprem bölgesinde önemli çalışmalar yapan Ahbap platformuna Binance borsası tarafından 100.000 bin dolarlık bir bağış yapıldı.

Dikkatinizi Çekebilir: Avrupa Birliği, Stablecoin İhraççıları için Düzenlemeler Getiriyor!

Binance Blochcain Week etkinliğine katılan Haluk Levent “Binance’in bugünkü bağışı Ahbap’ın çabalarını büyük ölçüde destekleyecek ve daha fazla aileye fayda sağlamamıza olanak tanıyacak. Bu aynı zamanda kripto paranın iyilik için nasıl kullanılabileceğinin de bir kanıtıdır ve blok zincirinin dönüştürücü gücünün parlak bir kanıtı olduğu için Binance’e minnettarım” açıklamasında bulundu.

Binance TR Genel Müdürü Mücahit Dönmez konu ile ilgili: “İyileştirme ve yeniden inşa girişimleri, zayıflatıcı bir doğal afet yaşadıktan sonra toplumun ve ekonomisinin toparlanmasına yardımcı olmak için kilit öneme sahiptir. Önemli miktarda zaman, çaba ve kaynak gerekmektedir. Binance, Ahbap ile ortaklık kurarak yardım etmek ve ihtiyacı olanlara pratik destek sağlamak için üzerimize düşeni yapmak istiyor.” dedi.

Dev borsa bu bağış öncesinde depremin olduğu ilk haftalarda da kullanıcılara her biri 100 BNB değerinde bir airdrop aracılığıyla doğrudan finansal yardım sağlamıştı. Ayrıca, kripto bağışlarının tümü STK’lar aracılığıyla acil durum malzemeleri sağlamaya gittiği bir Deprem Acil Durum Çağrısı başlatmıştı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance, Ahbap Platformuna Yüz Bin Dolar Bağışladı!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir