Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.639
% 5.23
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.639
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

FTX Yeniden Başlatılacak mı? O Şirket FTX’i Satın Almak İstiyor!

ftx yeniden mi açılıyor ftt yorum ftt alınır mı

Eski NYSE Başkan’ı olan Tom Farley’in yeni firması, Sam Bankman-Fried tarafından kurulan ve iflas etmiş kripto borsası FTX için yapılan açık artırmada yer aldı.


Geçtiğimiz sonbaharda FTX, ABD dışındaki bireysel yatırımcılar ve profesyonel tüccarlar için milyarlarca dolarlık işlem hacmi gerçekleştirerek dünyanın en büyük kripto borsalarından biri haline gelmişti. Risk sermayedarları FTX’e Ocak 2022’de 32 milyar dolar değer biçerek Bankman-Fried’ı milyarder hale getirmişti.

Eski New York Borsası Başkanı Tom Farley tarafından yönetilen bir şirket, Sam Bankman-Fried tarafından kurulan çökmüş kripto para borsası için açık artırma son aşamalarına ulaşırken FTX’in kalıntılarını satın almak için birbiriyle yarışan üç talip arasında bulunuyor.

Konuya aşina olan kişilere göre Farley tarafından yönetilen kripto borsası Bullish, fintech girişimi Figure Technologies ve kripto girişim sermayesi şirketi Proof Group, FTX’i satın almak için yarışıyor.

Kazanan firmanın, borsayı gelecek yıl iflastan planlı çıkışından sonra yeniden başlatabileceği düşünülüyor.

Ayrıca bazı kişiler yeni bir sahibin FTX’in kontrolünü ele geçirmesi halinde, müşterilerin borçlarını kısmen telafi etmek için yeniden başlatılan borsada hisse veya yeni takas edilebilir tokenlar alabileceğini söyledi.


Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir