Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.969
% 2.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.969
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance 6 Altcoin İçin Yeni Kampanyasını Duyurdu!

Binance

Dünya’nın en büyük kripto para borsası Binance, 6 büyük altcoin için komisyonsuz alım satım kampanyasını duyurdu.

Binance, son zamanlarda desteklediğini belirttiği sabit kripto para birimi olan First Digital USD(FDUSD)‘nin işlem hacmini arttırmayı hedefleyerek bu varlığın 6 büyük altcoin’deki spot ve marjin paritelerinde alım satım komisyonu almayacağını duyurdu.


Binance borsasına indirimli komisyon ile kayıt olmak için BURAYA tıklayabilirsiniz!


First Digital USDBinance, 5 Aralık 2023 Salı günü resmi web sitesinden yaptığı duyuruda kullanıcılarının Ethereum(ETH), Binance Coin(BNB), Ripple(XRP), Solana(SOL), Chainlink(LINK) ve Dogecoin(DOGE)‘nin First Digital USD(FUSD) paritelerindeki işlemleri sıfır komisyon ile yapabileceğini ve kampanyanın 8 Aralık 2023 Cuma günü başlayacağını duyurdu. Kampanyanın ne zaman sona ereceği hakkında ise bir bilgi paylaşılmadı.

Daha önce Binance, Bitcoin(BTC) işlem çiftleri için yaklaşık 8 ay süren benzer bir kampanya başlatmıştı. Bu kampanyada büyük kripto para borsası, pazar payını önemli ölçüde arttırmıştı. Kampanyanın sona ermesiyle birlikte BTC paritelerindeki likiditelerin büyük bir hızla düştüğü görülmüştü. Duyurulan bu kampanya ile birlikte, belirtilen bu altcoin’lerdeki işlem hacimleri önemli ölçüde artabilir.

First Digital USD(FDUSD) hakkındaki yazımıza göz atmayı unutmayın!

Yeni Bir Stablecoin Projesi Doğuyor!

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için BURAYA tıklayarak bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir