Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.555
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.555
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Floki Aldığı Yatırımın Ardından Değerine Değer Kattı!

FLOKI

FLOKI, son duyurularla birlikte önemli gelişmeler kaydetti. DWF Labs’ten gelen $1,25 milyon yeni yatırımın ardından FLOKI‘nin fiyatında belirgin bir artış oldu. Bu yatırım, proje ekosistemini geliştirmek amacıyla yapıldı ve  FLOKI’nin fiyatında olumlu bir etki yarattı. Bu yatırım DWF Labs’in, FLOKI‘ye yaptığı ilk yatırım değil. DWF Labs , bu yeni yatırımla birlikte ekosisteme desteklerini artırmış oldu.

FLOKI tarafından yapılan duyuruda, DWF Labs’ın $1,25 milyon  FLOKI satın aldığı belirtildi. Bu satışın OTC yöntemiyle Kasım ayının başlarında gerçekleştiği bildirildi. DWF Labs’ın daha önce de $5 milyon  yatırım yaptığı biliniyor. Son zamanlarda birçok kripto para projesine yatırım yapan bir şirket olduklarını da göz önünde bulundurmak gerek.

floki

Diğer taraftan, FLOKI ekosistemine yeni katılan TokenFi (TOKEN) dün staking mekanizmasını başlattığını duyurdu. TOKEN fiyatında son 24 saatte %45’in üzerinde bir artış yaşandı ve bu gelişme FLOKI’nin fiyatında da %22’nin üzerinde bir yükseliş getirdi. Bu yeni ekosistem üyesi , staking mekanizmasıyla birlikte ekosistemin ilgiyi üzerine çekmesini sağlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir