Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.970
% 2.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.970
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Biden Paylaştı, Kripto Camiası Ayağa Kalktı!

Biden Paylaştı! Kripto Camiası Ayağa Kalktı

ABD Başkanı Joe Biden, Super Bowl zaferini kutlarken bir hamle yaptı ki, kripto camiasını ayağa kaldırdı! Paylaştığı fotoğrafa eklenen lazer gözler sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Acaba bu, gizli bir Bitcoin desteği miydi?

İlginizi Çekebilir: Ethereum NFT Hacmi Yıllık Zirvede!

Fotoğraftaki yazıda, aslında “tam planladığımız gibi” diyerek Kansas City Chiefs takımının zaferini kutluyordu. Ama asıl olay lazer gözlerdeydi. Kripto severler için bu sembol, derin bir anlam taşıyor. 2021’de Bitcoin fiyatını 100.000 dolara çıkarmak üzere başlatılan sosyal medya kampanyasından geliyor. Tom Brady, Elon Musk gibi isimlerin katılımıyla akıllara kazınan bir kripto meme’i olan bu sembol, akıllarda büyük soru işareti uyandırdı.

Biden‘ın da aynı sembolü paylaşmasıyla yorumlar birbirini kovaladı. Bazıları bunu, kararlı lider imajı çizen “Dark Brandon” memesine eğlenceli bir gönderme olarak gördü. Kripto yatırımcısı Bankless gibi isimler ETH/BTC oranına etkisini tartışırken, WhalePanda isimli kullanıcı ise kültürel olarak nitelendirdi.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir