Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.842
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.842
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ben Armstrong Tutuklandı Ve BEN Token %30 Düştü!

Ben Armstrong,BEN Token,Ben Armstrong tutuklandı

Kripto fenomeni Ben Armstrong, eski iş ortağıyla aralarında hararetli bir tartışmanın yaşandığı bir durumla karşı karşıya kaldı. Bu olay, kısmen daha önce “X” olarak bilinen bir platform olan Twitter’da yayınlandı. Kamuoyunda geniş yankı bulan bu olay, kripto para topluluğunu spekülasyonlar ve endişelerle doldurdu.

Gwinnett County Şerif Departmanı’nın çevrimiçi kayıtlarına göre, “Benjamin Charles Armstrong” adında bir kişi gerçekten de tutuklandı, ancak şu anda resmi olarak belirli bir suçlama listelenmedi.

Olay, Armstrong’un arabasının arka koltuğunda bir ateşli silah bulundururken meydana geldi. X platformunda yayınlanan canlı bir video gösteriyor ki, kendisine başka bir kişi eşlik ediyordu. Bu olayı tetikleyen koşullar belirsizliğini koruyor ve birçok kişi, bu çatışmanın motivasyonlarını ve altta yatan gerilimi merak ediyor.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Bu olay, kripto fenomeninin bu yılın başlarında tanıttığı BEN tokenları üzerinde önemli bir etki yarattı. Salı günü BEN tokenlarının değeri, tutuklanma sonrası haberlerin yayılmasıyla %30’luk keskin bir düşüş yaşadı ve kripto para piyasasında büyük bir şok yarattı.

Bu tutuklama, Armstrong’un Ağustos ayında kamuoyuna duyurulan medya şirketi BitBoy Crypto’dan çıkarılmasının ardından geldi. Armstrong’un şirketten çıkarılma kararı oybirliğiyle alındı ve muhtemelen Pazartesi günü yaşanan olaylarla bağlantılı.

Durum hala gelişmeye devam ederken, kripto topluluğu suçlamaları, olayın koşullarını ve hem Ben Armstrong hem de onunla ilişkilendirilen kripto para projelerinin gelecekteki etkilerini yakından takip ediyor.


İlginizi Çekebilir: HTX Hack Saldırısına Uğradı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir