Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.394
% 2.40
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.394
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Barcelona Fan Token ($BAR) Nedir?

barcelona fan token

Barcelona Fan Token ($BAR), Chiliz blockchain üzerinde yer alan dijital varlıklardır. Sınırlı sayıda mevcuttur ve sahiplikleri sonsuza dek blokzincirde kaydedilir. 

24 Haziran 2020 tarihinde piyasaya sürülmüştür. 

Bir adet $BAR Fan Token sahibi olmak, Barcelona hayranları için özel avantajlar ve faydalar sağlar. Bu avantajlar arasında takım kararlarında oy kullanma, maçlara ve etkinliklere VIP erişim gibi imkanlar yer alır. 

Fan Tokenları süresi dolmaz ve yıllık yenileme ücreti gerektirmez. $BAR Fan Tokenlarına sahip olmak, tüm bağlı ödüllere ve avantajlara erişim sağlar.

barcelona fan token

Barcelona Fan Token ($BAR) Sahibi Olmanın Avantajları Nelerdir?

$BAR Fan Tokenları, bir akıllı sözleşme sistemini kullanarak kulüp politikasında etki sahibi olmanıza olanak tanır. Bu sistem, $BAR Fan Token sahiplerine resmi kulüp yönetimine katılım ve oy kullanma hakkı verir. Fan Token sahipleri, Socios.com uygulamasını kullanarak kulüp seçimleri üzerinde oy kullanabilirler. FC Barcelona liderliğinin takımı ve taraftarlarını doğru kararlarla yönlendirmelerine yardımcı olabilirler. 

$BAR sahipleri, takımın soyunma odasındaki duvar resmi tasarımı, maç günü kullanılan müzik ve kaptanlık bandındaki yazı gibi seçimlerde yardımcı olmuştur. Takım, hangi anketleri sunacağına karar verir, ancak Fan Token sahipleri, Socios.com fan katılım uygulamasında oy kullandıktan sonra son kararı verirler. Aynı zamanda $BAR sahipleri, Socios uygulaması üzerinde satışa çıkan NFT‘leri alma şansına da sahip olurlar.

Barcelona Fan Token ($BAR)  Fiyatı ve Piyasa Verileri

02 Mayıs 2023 itibariyle yaklaşık olarak 9 Milyon dolar işlem hacmine sahiptir. Anlık fiyatı ise 4,43 ABD dolarıdır. 

Güncel CoinMarketCap sıralamasında 441. sıradadır ve anlık piyasa değeri 41.622.255 ABD Dolarıdır. Dolaşımdaki arzı 9.405.596 BAR, maksimum arzı ise 40.000.000 BAR’dır. Bar Fan Token en yüksek değerini 21 Nisan 2021 tarihinde 79.26 dolara ulaşarak görmüştür.

Barcelona Fan Token ($BAR) Nasıl Satın Alınır?

Barcelona Fan Token’ı satın almak için aşağıdaki borsalardan birine üye olmanız gerekmektedir. Paribu borsasında TRY paritesi ile, Chiliz borsasında CHZ paritesi ile, diğer borsalarda (örneğin Binance) ise USDT paritesi ile BAR fan token satın alabilirsiniz.

bar fan token

Fan token’lar ile işlem yapmadan önce Para Mühendisi kanalımızda olan eğitim serimizi izlemeyi unutmayın!!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir