Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.671
% 5.01
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.671
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Barça Studios Hisseleri Orpheus Media’ya Satıldı

FC Barcelona, Barça Studios’un yüzde 24,5’lik hissesinin prodüksiyon şirketi Orpheus Media şirketine satıldığını açıkladı.

NFT ve Web3 çalışmalarını ortaklıklarla geliştirmeyi planlayan FC Barcelona, yeni iş birliklerinin önünü açıyor. Real Madrid ortak girişimiyle gündeme gelen FC Barcelona için Socios şirketi Barça Studios’a 100 milyon dolarlık yatırım yapmıştı. Şimdi de FC Barcelona, yarım kalan anlaşmayı tamamlayarak Orpheus Media ile kozlarını güçlendiriyor.

Barça Sudios’un Hisseleri Orpheus Media’ya 100 Milyon Euro’ya Satıldı

Köklü bir içerik üretme geçmişi bulanan görsel-işitsel prodüksiyon şirketi Orpheus Media, 100 milyon Euro’ya Barça Studios’un yüzde 24,5’lik hissesini satın aldı.

Kulübün dijital, NFT ve Web.3 stratejisinin büyümesini hızlandırmaya yardımcı olacak olan anlaşma ile 29 Temmuz’da Socios ile imzalanan anlaşma tamamlanacak.

Mr.Jaume Roures tarafından yönetilen Orpheus Media’nın yüzde 24,5’lik hisse satın alımı, 23 Ekim’de FC Barcelona Üyeleri Genel Kurulu’nun yetkisi altında gerçekleştirildi.

Bu 100 milyonluk yatırımla birlikte Barça Studios’taki Socios gibi stratejik ortaklar, projenin değerine ve spor dünyasında dijital içeriğin geleceğine olan güvenlerini gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir