Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.701
% 0.05
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.701
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Hindistan Vauld’un Varlıklarını Dondurdu

Hint yetkililer tarafından yapılan açıklamada, 46 milyon dolar bulunduran Vauld‘un kasasındaki varlıkların dondurulduğu belirtildi.

Hindistan’ın ekonomik suçları araştırmaktan sorumlu İcra Müdürlüğü, sorunlu kripto para borç vericisi olarak tanımladıkları Vauld’un kasasındaki 3,7 milyar rupi yani yaklaşık 46.4 milyon doların dondurulduğunu açıkladı.

Milyarder Peter Thiel tarafından desteklenen kripto para borç verme hizmeti sunan Vauld, Haziran’da Singapurlu alacaklılarından korunmak için başvuru yapmıştı. Bu Vauld’un piyasada yaşanan düşüşle beraber çok fazla para çekme işlemi yapılmasının ardından para çekme işlemlerini askıya almasından sonra geldi.

Hindistan Vauld ve 10’dan Fazla Borsaya İnceleme Başlattı

Hint yetkililer, WazirX borsasının varlıklarını dondurdu ve yöneticilerden birinin mülküne baskın düzenledi. Hint medyası ayrıca yabancıların kripto para aracılığıyla kara para aklamasına yardım ettiği gerekçesiyle 10’dan fazla borsaya inceleme başlattığını da aktardı. Yetkililer bu konu hakkında bir açıklama yapmayı reddettiler.

Vauld’a konuya dair yorumları sorulduğunda ise şirket şöyle dedi:

Bu konuyu araştırırken, sabrınızı ve desteğinizi rica ediyoruz. Konu hakkında daha fazla bilgi edinir edinmez sizi de haberdar etmeye devam edeceğiz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir