Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.116
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.116
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bank of America: “Merge, Ethereum’un kurumsal benimsenmesini kolaylaştıracak”

Bank of America (BAC), Ethereum birleşmesinin ardından token satın almaları yasaklanan yatırımcıların tekrar alım yapabileceklerini belirtti.

Ethereum için birkaç gün sonra gerçekleşecek olan iş kanıtı Proof-of-Work’ten hisse kanıtı Proof-of-Stake’e geçişin ardından piyasalarda neler yaşanacağı merak ediliyor. Banka tarafından yayımlanan rapora göre Merge, Ethereum Blockchain için planlanan beş yükseltmeden sadece ilki olup, dalgalanmalar için zemin hazırladığı belirtildi. Rapora göre birleşmenin ardından enerji tüketiminde ciddi bir azalmanın olacağı ve bu durumun da kurumsal yatırımcıların dikkatini çekeceği aktarıldı. Hatta, token alımı yasaklanan yatırımcılar için yeni bir kapı açılmış olabilir.

Analistler Alkesh Shah ve Andrew Moss, konuyla ilgili şöyle konuştu:

Bank of America, daha yüksek kaliteli bir verim sunmanın, merkezsiz uygulamaların (Dapp) Web3 ekosistemi için etkili olduğunu belirtiyor. Dapp, kullanıcıların verilerini, çeşitli kuruluşlardan korumak için geliştirilen Blockchain teknolojisini kullanan bir teknoloji.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir