Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.688
% 1.62
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.688
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Balinalar, Bu Metaverse Coin’e Yüklendi: Devasa Alım Yapıldı!

Kripto para piyasası, 4 Şubat’ın çift haneli kazançlarını korumaya çalışıyor ve şu anlık çoğu altcoin projesi daha yüksek seviyelerde tutunabildi. Ethereum balinaları ise bir metaverse coin oyununun ATH seviyesinden %61.47 indirimli token’ini biriktiriyor. Hafta sonu neler yaşandı? Güncel WhaleStats verilerini

Balinalar bu metaverse coin projesinden stokluyor

Hafta sonu boyunca, Ethereum (ETH) balinaları popüler bir metaverse coin oyununa yığıldı. Balina dedektifi WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, Axie Infinity (AXS), geçtiğimiz hafta sonu 24 saatlik içinde en büyük Ethereum balinaları arasında en çok işlem gören token oldu. WhaleStats ayrıca birkaç büyük Ethereum balinasının milyonlarca dolar dolarlık AXS satın aldığını ortaya koyuyor. On-chain izleyicisine göre, üçüncü en büyük Ethereum balinası, tek bir işlemde 2,46 milyon doları aşan değeriyle 40.000 AXS satın aldı. Dikkat çeken diğer işlemler 19. en büyük ETH balinası tarafından gerçekleştirildi:

  • Cumartesi günü, 18. en büyük ETH balinası, yaklaşık 2,25 milyon dolar değerinde 40.000 AXS satın aldı.
  • Pazar günü, aynı balina 11,23 milyon dolar değerinde 174.000 AXS satın aldı.

2021’in öne çıkan metaevrse coin oyunlarından Axie Infinity (AXS), Blockchain tabanlı bir ticaret ve savaş oyunu. NFT’ler, paydaş olan oyuncular tarafından toplanabilir, yetiştirilebilir, büyütülebilir, savaşabilir ve takas edilebilir. Yazım sırasında, projenin yerel kripto para birimi AXS %10 düşüşle 64.02 dolardan işlem görüyor. 39.en büyük coin geçen haftaya göre %20 değer kazandı. Analistlere göre yükseliş kısa vadeli geri çekilmelerle gerçekleşecek.

Altcoin Sherpa, AXS fiyatında 80 dolardan geri çekilme bekliyor

coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız kripto analisti Altcoin Sherpa, yakın tarihli Twitter paylaşımlarında AXS fiyatının artmaya devam edeceğini tahmin etti:

AXS: Bu oldukça makul görünüyor. Bunun 80 dolar civarında olduğuna ve sonra geri çekileceğine inanıyorum.

Diğer yandan, WhaleStats verilerine göre, Ethereum ölçekleme çözümü Polygon’un yerel kripto para birimi MATIC, balina popülerliğinde AXS’yi tahttan indirdi ve şu anda en büyük bin ETH balinası arasında en çok işlem altcoin.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir