Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.309
% 2.65
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.309
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

2 Analistin Bu 6 Altcoin’de Ralli Beklentisi Var!

Altcoin piyasası yaşam belirtileri gösterirken, kripto analistleri Ethereum (ETH) ve Polkadot (DOT), Terra (LUNA) ve Shiba Inu (SHIB) gibi coin/token’lerde boğa beklentilerini paylaşıyor. Altcoin Sherpa ve Joe Parys’ın analizlerini coinmuhendisi.com okuyucuları için derledik.

Altcoin Sherpa Ethereum’da 3 bin doları takip ediyor

Lider altcoin Ethereum, daha kısa zaman dilimlerinde iyimser görünse de, Altcoin Sherpa’ya göre büyük bir direnç bölgesinde işlem gördüğü için düzeltme kapıda olabilir. Analist şunlarla başlıyor:

Dipler genellikle böyle olmaz; sonunda diplere bir dönüş göreceğimize inanıyorum. Bununla birlikte, 4. saatte fiyat yükseliş yapısını korudu. 3,000 dolarda, korkutucu bir yere yaklaşıyoruz. Dikkat.

Daha sonra Polkadot’a geçen analist, DOT fiyatının şu anki 21,90 dolar fiyatından 28 dolara %27’lik ralliye hazır olduğunu söylüyor:

Kısa vadeli diplerin oluştuğuna inanıyorum; bunun uzun vadeli bir dip olup olmadığını göreceğiz. Gerçekleşmeden önce fiyatın bir süre konsolide edilmesi gerektiğine inanıyorum. Belki 200 günlük EMA’ya yakın ve sonra daha düşük.

DeFi ödeme ağı olan Terra, analistin listesindeki başka bir altcoin. Altcoin Sherpa’ya göre LUNA, yüksek hacimli bir HVN bölgesinde işlem gördüğü için 45 ile 53 dolar arasında bir dip oluşturuyor olabilir. Analist şunları söylüyor:

Şimdilik, dibin içeride olduğuna inanıyorum. Bu konumun çok fazla hacmi ve birim profilinde bir HVN’si var. Bunun doğraması ve ardından yükselmesi bekleniyor.

Joe Parys listesinden 2022 boğa tahminleri

  • Shiba Inu, listedeki ilk ateş. Meme token’in geçen haftaya göre kazancı %50’yi aştı. Analiste göre SHIB patlama potansiyeline sahip, bu nedenle dikkate alınması gereken ilk hızlı ateşlenen tüm kripto para olabilir.
  • Sıradaki altcoin Axie Infinity (AXS), oyuncuların şirketin bir kısmına sahip olduğu bir ticaret ve savaş oyunu. Axie Infinity, oyuncuların Pokémon ve Tamagotchi gibi ünlü oyunlardan ilham alan Axies olarak bilinen NFT tabanlı hayvanları toplamasına, üremesine ve takas etmesine olanak tanıyan bir oyundur. Tüm ana akım kabul ve ortakları nedeniyle analist, AXS’nin aya seyahat etmeye hazır olduğuna inanıyor.
  • Listedeki diğer altcoin Avalanche (AVAX), oldukça hızlı, düşük maliyetli ve çevreye zarar vermeyen işlemlere sahip, dünyanın en hızlı akıllı sözleşme platformu. Analiste göre işlem işlevselliği 2 saniyeden az sürüyor ve PoS kullanan yüzlerce node ile son derece enerji verimli, güvenli ve gelecek vaat edici.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir