Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.788
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.788
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

BALD Token Dolandırıcısı Başarıya Ulaştı!

BALD Token dolandırıcısı başarıya ulaştı! 2022 yılı ve sonrasında kripto para piyasasında yaşanan dolandırıcık ve hack olaylarının sayısı artmaya devam ediyor. Özellikle, katman 2 ağlarında bu olaylar gittikçe çoğalıyor. Hatırladığınız üzere benzer olay zkSync Era ağının Alpha sürümünde de olmuştu.

Hacker ağ üzerinde olan merkeziyyetsiz borçverme ve alma protokolünün sahip olduğu tüm likidite havuzlarını boşaltarak yaklaşık 3 milyon dolar çalmayı başarmıştı. Ayrıca bu paraları zkSync Era ağından Ethereum ağına taşımayı da başarmıştı.

Dikkatinizi çekebilir: ZkSync ağında Hack olayı

Benzer dolandırıcılık olayı şimdi de BASE ağında yaşanıyor. Bildiğimiz üzere, BASE ağı daha lansman öncesinden ana ağa geçiş yapmıştı. Bu süre zarfında ise ağ üzerinde pek çok meme coinler çıkmaya başladı. Bu tokenlardan sadece ikisi 8 saat içerisinde %1.000.000 yükseliş yaşadı. Bu kazancı sadece 4 tane cüzdan yakalamıştı.

BALD Meme Coin Plunges to Zero in Wake of Rug Pull
BALD Token dolandırıcısı

BALD Dolandırıcısı Ether’leri Ethereum’a Geçirdi!

1 Milyonluk yükselişin ardından token yaratıcısı likidite havuzunda toplanan 6800 Ether’in tamamını çekerek havuzu boşalttı. Bunun ardından fiyat keskin şekilde geriledi. Devamını okumak isterseniz, bununla ilgili yazımıza göz atabilirsiniz:

Dikkatinizi çekebilir: Bir gecede Yüz Binlerce Kat!

Bugün gerçekleşen olay ise on-chain araştırma şirketi “Lookonchain” tarafından duyuruldu. BALD Deployer sahip olduğu 7000 Ether’in (12.0 Milyon Dolar) hepsini Base ağından Ethereum ağına geçirdi. Ardından bu Ether’lerin 2100 tanesini (3.7 Milyon Dolar) büyük bir ihtimalle nakite dönüştürmek için ABD’nin en büyük borsalarından biri olan Kraken borsasına aktardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir