Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$67.290
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 67.290
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Aylar Sonra İlk: Bitcoin tarafında Umut Veren Gelişme

grayscale

Dünyanın en büyük Bitcoin ETF’si olan Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), aylar sonra ilk kez net para girişi gördü. Farside Investors verilerine göre, fona cuma günü net 63 milyon dolar eklendi.

Ocak ayında ETF olarak işlem görmeye başladıktan sonra GBTC, kripto para piyasasındaki düşüşler ve diğer Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasıyla birlikte milyarlarca dolar değerinde para çıkışı yaşamıştı.

GBTC’de tutulan toplam Bitcoin miktarı 600 binden fazlayken bu süreçte yaklaşık 290 bine kadar düştü. GBTC’nin diğer fonlardan daha yüksek yönetim ücreti alması da yatırımcıların çıkış yapmasında önemli rol oynadı.

Umut Verici Gelişme

GBTC’deki bu net para girişi, Bitcoin’e olan ilginin yeniden arttığı şeklinde yorumlanabilir. Fonun varlık değeri de son zamanlarda yükseliş trendine girdi.

Ancak Bitcoin’in fiyatının gelecekte nasıl bir seyir izleyeceği belirsizliğini koruyor. Uzmanlar, yatırımcıların piyasayı dikkatle takip etmesi ve risklerini göz önünde bulundurması gerektiğini tavsiye ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir