Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.406
% 4.11
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.406
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Avustralyalı Monochrome, Spot Bitcoin ETF’si için Başvurdu

Bitcoin

Avustralyalı varlık yöneticisi Monochrome, spot Bitcoin ETF’si için Cboe Australia’ya başvuruda bulundu ve yıl ortasına kadar bir karar almayı hedefliyor. Bu hamle, Bitcoin’in doğrudan sahipliğini kolaylaştıran Avustralya’nın ilk spot Bitcoin ETF’sini tanıtma yolunda önemli bir adımı işaret ediyor.

Monochrome’un amiral gemisi ürünü olan spot Bitcoin ETF’si başlangıçta daha büyük işlem hacimlerine sahip daha büyük bir platform olan ASX’te listelenmek üzere planlanmıştı. Ancak firma bunun yerine Cboe Australia’yı tercih etti ve kararın 24 ortasından önce alınmasını bekliyor.

Cboe Australia ile yapılan başvuru, Monochrome Asset Management’ın Avustralya’da spot Bitcoin ETF’sine öncülük etme taahhüdüne işaret ediyor. Ülkede halihazırda Cboe Australia’da spot kripto varlıklarına maruz kalma imkanı sunan iki borsa yatırım ürünü olsa da, bunlar doğrudan Bitcoin tutmuyor.

Monochrome’un Cboe Australia ile ortaklık kurma kararı, Asya genelinde uzmanlığa ve daha geniş yatırımcı erişimine sahip saygın bir piyasa operatörüyle işbirliği arayışında olan stratejik hedefleriyle uyumludur. Firmaların ETF’leri doğrudan listeleyebildiği ABD’nin aksine, Avustralya düzenlemeleri bir borsada listelenmeden önce düzenleyici kurum ASX’ten onay alınmasını gerektiriyor. Monochrome, ürünü için ASX’ten onay almış durumda.

Monochrome Asset Management CEO’su Jeff Yew, “Yıl ortasından önce Cboe Australia’dan Bitcoin ETF başvurumuzla ilgili bir karar bekliyoruz” dedi.

Cboe Global Markets’in bir parçası olan Cboe Australia, şirket tarafından işletilen beş küresel listeleme borsasından biridir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir