Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.772
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.772
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Avalanche Ağın Durmasıyla İlgili Açıklama Yaptı

Avalanche ağın

Avalanche kurucu ortağı Kevin Sekniqi, ağın yaşadığı blok üretiminin durmasının kayıt dalgasından kaynaklanmadığını açıkladı.

Birinci katman platformu Avalanche, Cuma günü uzun süreli bir blok üretimi durmasıyla karşılaştı. Daha önce Sekniqi, sorunu araştırdıklarını ve sorunun “yeni bir kayıt dalgası” ile bağlantılı olabileceğini belirtmişti.


Bu yazı da dikkatinizi çekecektir: Analistler, Bitcoin İçin Çekiciliğin Arttığını Söyledi!


Ancak birkaç dakika önce X platformunda yeni bir paylaşım yapan Sekniqi, durumun farklı olduğunu açıkladı. Sekniqi, şunları söyledi:

“Açıklama: Sorun, performans yönetimi ile ilgili olmayan, tamamen kod tabanlı bir ağızdan ağız bellek yönetimi hatası gibi görünüyor. Kayıtlar sınır durumuna takılmış olabilir ancak performansı etkilemedi.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Avalanche Ağın Durmasıyla İlgili Açıklama Yaptı” te bir düşünce

  1. Şener GÖKTAŞ diyor ki:

    Paramın tamamını Paribu üzerinden tron trc neyse ordan Wallet denem borsaya aktardım sonra sigorta parası dediler ve hesabıma bloke koydular ve şun an hiç gözükmüyor hesabım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version