Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.980
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.980
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Asya’da İlk Defa Bir Şirket Kripto Sigortası Sunacak

Lisanslı sigorta şirketi OneDegree Hong Kong, kripto para birimlerine sigorta sunmak için kripto para borsası Hong Kong Digital Asset Exchange (HKbitEX) ile iş birliği yaptı. OneDegree tarafından sunulacak kripto sigortası, HKbitEX için 100 milyon dolara kadar kapsama alanı sağlayacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto sigortası, kötü amaçlı yazılım saldırıları, çalışan hırsızlığı ve fiziksel hasarlara nedeniyle oluşabilecek kayıpları kapsayacak.

OneDegree, sektördeki sigorta şirketlerinin bu adımı atmasını bekliyor. Bununa birlikte sigorta şirketi OneDegree, kripto sigortası ile birlikte değişken varlık sınıfıyla bağlantılı riskleri azaltmayı hedefliyor.

OneDegree baş risk sorumlusu Becky Tam konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi;

“Araştırmamıza dayanarak, kripto para sigorta poliçeleri satın almakla ilgilenen şirketlerin küresel olarak %1’inden daha azının bu tür bir teminat için uygun olmasını bekliyoruz.”

HKbitEX kurucu ortağı Ken Lo şöyle konuştu;

“1.800’den fazla lisanslı varlık yöneticisiyle Hong Kong, yönetim altındaki 3 trilyon doların üzerinde varlığa ev sahipliği yapıyor. Varlık yöneticilerinin bu piyasaya girmelerine yardımcı olmak istiyoruz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version