Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.134
% 3.88
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.134
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Philadelphia Şehri, Blokzinciri ve Web 3.0 Teknolojisini Şehir Yönetimine Getirecek

Philadelphia şehrinin baş inovasyon sorumlusu Mark Wheeler, blokzinciri ve Web 3.0 teknolojisini şehir yönetimine getireceğini duyurdu. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Miami şehrinin kendi tokenı olan MiamiCoin’in piyasaya sürülmesinin ardından, farklı şehirler de blokzinciri teknolojisine bakmaya devam ediyor. Şehrin baş inovasyon sorumlusu Mark Wheeler, şehir yönetimine, blokzinciri ve Web 3.0 teknolojisini getirme planlarını duyurdu. Wheeler, şu anda blokzinciri ve Web 3.0 geliştiricileri ile bir keşif süreci yürüyor. Süreç ile söz konusu teknolojilerin belediye yönetiminde kullanım alanları belirlenecek. Şehrin internet sitesi ayrıca blokzinciri ve Web 3.0 kaynakları içeren bir bölüm ile güncellendi. 

Wheeler, hamlenin vergi ödemeleri için MiamiCoin’i bir araç olarak gören Miami Belediye Başkanı Francis Suarez’den ilham aldığını söyledi.

Daha önce aktardığımız üzere, ABD’deki şehirlerin blokzinciri ve Bitcoin hamleleri giderek hız kazanıyor. Geçtiğimiz günlerde New York da Bitcoin destekçisi yeni belediye başkanı Eric Adams ile bu teknolojiye yönelik adımlar attı. New York’taki okullarda blokzinciri ve kriptonun öğretilmesi gerektiğini söyleyen Adams, ayrıca şehrin kendi tokenını da çıkarmak istiyor. Başkan geçtiğimiz günlerde, MiamiCoin’in yaratıcısı CityCoins’in NYCCoin duyurusunu olumlu karşılayarak tokena yeşil ışık yakmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir