Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.903
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.903
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ark Invest, Coinbase Hisselerini Satmaya Devam Ediyor!

Ark Invest, Coinbase, Hisse

Cathie Wood liderliğindeki Ark Invest, Çarşamba günü 25,3 milyon dolar değerindeki 166.183 Coinbase Global Inc. hissesini daha satarak Coinbase’deki portföyündeki değişikliklere devam ediyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Güney Kore, kripto için kredi kartı ödemelerinin yasaklanmasını önerdi

Ark Invest’in en güncel ticaret dosyasına göre, ARK Innovation ETF, Çarşamba günü 145.048 Coinbase hissesini satarken, ARK Next Generation Internet ETF ise kripto borsasının 21.135 hissesini elden çıkardı.

Bu, geçtiğimiz haftalarda 200 milyon doların üzerindeki Coinbase hissesinin satılmasının ardından gerçekleşti. Coinbase hisseleri Çarşamba günü %2,96 düşüşle 152,24 dolardan kapanırken, geçtiğimiz yıl içinde %300’ün üzerinde bir değer artışı kaydetmişti.

ABD merkezli kripto borsası, BlackRock gibi geleneksel finans kurumları arasında bulunarak, spot bitcoin borsa yatırım fonları için başvuruda bulunan birçok firma arasından kripto varlık sorumlusu olarak seçilmişti.

Cathie Wood’un bu satış hamlesi, kripto piyasasındaki dinamiklere dair dikkat çekici bir gelişme olarak öne çıkıyor. Ark Invest’in stratejik kararının ardındaki motivasyonlar ve piyasadaki potansiyel etkileri daha kapsamlı bir analiz gerektiriyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri buraya tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir