Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.204
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.204
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

ARK Invest CEO’su Cathie Wood: Bitcoin 1 Milyon Dolar Olacak

ARK Invest’in CEO’su Cathie Wood, Bitcoin‘in 2030’dan daha önce 1 milyon dolara ulaşacağını söyledi. Cathie Wood, 7 Mart’ta New Zealand Herald’a verdiği bir röportajda Bitcoin fiyat artışında kurumsal katılım için yeni beklentiler açıkladı.

Bu güncellenmiş fiyat hedefi, özellikle ABD’nin ilk spot Bitcoin borsa yatırım fonlarını (ETF’ler) onaylamasının ardından yeni kurumsal katılım ve önemli düzenleyici kilometre taşları sonrasında olacağını belirtti.

7 Mart’ta Yeni Zelanda Herald gazetesine verdiği röportajda Wood, spot ETF’lerin tanıtılmasının geniş çapta kabulü ve Bitcoin’in geleneksel finansal sistem içine entegrasyonunu işaret ettiğini vurguladı.

Son SEC onayı ve bu ETF’lerin ardından gelen olağanüstü performans, Bitcoin’in değer artışı zamanlamasını hızlandırdı.

Wood, Morgan Stanley, Merrill Lynch veya Bank of America gibi büyük şirketlerinin henüz Bitcoin için kurumsal itişe katılmadığını belirtti ve Bitcoin’in fiyat artışının hala ufukta olduğunu öne sürdü.

Wood, “Hiçbir platform henüz Bitcoin’i onaylamadı, bu yüzden tüm bu fiyat hareketi onaylanmadan önce gerçekleşti ve bu yüzden henüz başlamadık.” diye ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir