Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.835
% 1.40
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.835
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ark Invest ”ABD Bitcoin’den Yararlanmalı” !

Ark Invest

Ark Invest Şefi Fütürist Brett Winton, ABD’nin dijital para birimini yasaklamak ve zorlaştırmaya çalışmak yerine Bitcoin’i benimsemesinin daha iyi olacağını düşünüyor.

Salı günü X hesabından “ABD’nin Bitcoin’i yaralama girişimleri ABD’nin uzun vadeli stratejik çıkarlarına zarar veriyor” diye yazdı.

ABD doları sisteminin üstünlüğünü tehdit ettiği için Bitcoin’i öldürmeye çalışmak, İngilizcenin üstünlüğünü tehdit ettiği için dil çeviri teknolojisini öldürmeye çalışmak gibidir” diye devam etti.

Yapılan bu yorum, Sec’in BlackRock, Fidelity, Bitwise, WisdomTree, Invesco ve Valkyrie gibi varlık yöneticilerinin spot bitcoin ETF’ine ilişkin kararlarını Ekim ayına ertelemesinden sonra geldi.

Sec, Ağustos ayının başında Ark Invest ve 21Shares’in aradığı benzer bir fonu ertelemek için ayrıca harekete geçmişti.

Mevzuattaki belirsizliğin ortasında, bazı analistler bir federal yargıç, yaz tatilinden sonra Kongre’den bir çözüm gelmesi gerekebileceğini öne sürdü.

Bir menkul kıymetin emtiaya nasıl dönüşebileceğinin ana hatlarını çizebilecek yeni stablecoin mevzuatı ve kripto kuralları için çabalar şu ana kadar yavaş ilerliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Güç Yasasının Avantajı

Ark Invest’ten Winton, bitcoin’in yükselişini engellemeye yönelik hamleleri, “İngilizce’nin üstünlüğünü tehdit ettiği için” dil çeviri teknolojisinin peşine düşmekle karşılaştırdı.

X hesabından “Her iki teknoloji de, daha sorunsuz bir şekilde benimsendiğinde, İngiliz-dolar sisteminin zaten sahip olduğu güç yasası avantajını artırma eğilimindedir.” “Böylelikle diğer her şey değiştirilebilir hale gelir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir