Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.717
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.717
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Arbitrum Yönetişim Teklifi Reddedildi

Arbitrum

Arbitrum DAO hazinesine 700 milyon ARB yönetişim tokeninin iadesini öngören tartışmalı bir teklif, bir balina tarafından reddedildi.  AIP-1.05 adı verilen teklif, Arbitrum Vakfı’nın Mart ayında topluluk onayı olmadan fon aktarmasının ardından sunulmuştu.

Teklif, toplam oyların %84’ünü temsil eden yaklaşık 118 milyon oyla reddedildi. Yaklaşık %14,5’ini oluşturan 21 milyon ARB tokenı teklif için oy kullanırken, yaklaşık 2 milyon ARB tokenı ise oylamada çekimser kaldı. Öneri, vakıftan tokenleri sembolik bir jest olarak iade etmesini istedi.

Bir balina, teklifin “gereksiz bir adım” olduğunu ve vakfın “Arbitrum ekosisteminin büyümesini destekleme” yeteneğini geciktirecek “sadece bir güç oyunu olarak hizmet ettiğini” belirtti. Ancak, teklife karşı 18 milyon ARB token ile oy kullanan başka bir balina, ademi merkeziyetçiliği savunmak ile ilerlemeyi engellemek arasında denge kurmanın önemine dikkat çekti.

Arbitrum’un topluluğu ve vakfı, yaklaşık 1 milyar dolar değerinde ARB token yatırımı çağrısında bulunan AIP-1 teklifi konusunda büyük bir anlaşmazlık yaşıyor. Vakıf, AIP-1’in bir onay olduğunu ve tokenların bir kısmının zaten satıldığını açıkladı. AIP-1 önerisi, Arbitrum’un Mart ayında tokenlarının piyasaya sürülmesinden sonraki ilk yönetişim girişimiydi ve vakıf, toplulukla diyaloğu yeniden kurmak için yeni bir dizi iyileştirme teklifi yayınladı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir