Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.750
% 3.92
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.750
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Aptos Ekosistemindeki Testnetlere Katılmanın Faydaları Nedir ?

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle birlikle 350 Milyon dolar yatırım alan Aptos Ekosisteminde ki projelerin yapmış olduğu testnetlerin faydalarından bahsedeceğiz.Bu tarz bilgilendirici makaleler gelmesini istiyorsanız, coinmuhendisi.com sayfasını kesinlikle takip etmeyi unutmayın !

Öncelikle arkadaşlar Aptos ekosisteminde bulunan birden fazla proje bulunuyor ve her geçen gün proje çıkmaya devam ediyor, gelin kısaca bazılarına göz atalım;

1) Liquidswap: Aptos ekosistemi üzerine ilk merkezi olmayan borsası olan Liquidswap, DeFi borsaları arasında en büyüğü olmak için Aptos ekosisteminde savaşıyor.

2) Blocto: Özel anahtar yönetimi, yüksek gaz ücretleri ve karmaşık cüzdan adresleri ile ilgili sorunları çözmek için tasarlanmış, platformlar arası akıllı bir sözleşme cüzdanı olan Blocto tam donanımlı dijital cüzdan olmak için Aptos ile çalışmalarına başladı.

3) Zaptos Finance: Daha önceden Amazon, Snapchat ve Microsoft gibi büyük teknoloji firmalarında çalışmış deneyimli bir ekip tarafından geliştirilen, Aptos’un bir numaralı gözetimsiz likit stake platformu olmak için tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor.

4) Topaz: NFT’ler için blok zincirinin en iyi pazarı olmayı hedefleyen ve dijital koleksiyonlar için benzersiz güvenlik ve ölçeklenebilirlik sağlamaya çalışarak Aptos ekosisiteminde çalışmalarına devam ediyor.

5) Aptos Launcher: Aptos üzerine inşa edilen yeni projeler için bir numaralı launchpad olmayı hedefleyen, uygun şekilde adlandırılan Aptos Launcher, yeni çıkacak olan tokenlar için Aptos ekosisteminde yerini alıyor.

 

Kısaca sizlere bazı Aptos ekosisteminde bulunan projelerden bahsettik, bu projelerden daha bir sürü var ve testnet yapıyorlar; peki bu testnetler bize ne kazandıracak ? İleride Aptos’un çıkaracağı token, airdrop olarak bu testnetlere katılan kullanıcılara dağıtacak, bu testnetlere nerden katılabilirim dediğinizi duyuyoruz. Onun için hemen Airdrop Mühendisi youtube kanalımıza gidip Aptos ekosisteminde bulunan testnetlere, devnetlere katılıp ilerleyen zamanlardan hem Aptos’un tokenini hem de projelerden farklı ödüller kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ek olarak Airdrop Mühendisi Twitter sayfamız da sizleri çeşit çeşit airdroplar ve testnetler bekliyor, takip etmeyi unutmayın !

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir