Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.180
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.180
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Aptos Airdrop Nasıl Claim edilir ?

Aptos Ekosistemi piyasaya görkemli bir giriş yaptı ve aynı anda bir çok borsa listelemesiyle ününe ün kattı. Listelendiği borsalar arasında Binance, Ftx,
Ftx tr ,Bybit ve Huobi
gibi büyük borsaları sayabiliriz.

Coinmuhendisi ailesi olarak Aptos ekosistemini günlerce araştırdık ve sizler için ekosistemi bütünüyle çözmeye çalıştık.

Aptos Ekosistemini araştırmamız neticesinde kazanç ihtimali olabilecek Testnetleri ve kazanç ihtimali olabilecek fırsatları sizlere sunmaya çalıştık.

Aptos Ekosistemi testnetini kullanan ve deneyimleyen kullanıcılarına Airdrop vereceğine dair bir E mail gönderdi ve bu sayede Testnete katılıp Nft Zero mint eden kullanıcılara 300’er Aptos airdrop sunacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından bir çoğumuz 19.10.2022 tarihli güne çok güzel kazanç dolu bir başlangıç yaptık.

Peki bizler Testnetler ve NFT mint neticesinde kazandığımız Aptos(APT Coin)’leri nasıl claim edebiliriz ? Petra cüzdanımıza ve oradan da kullandığımız Binance veya FTX gibi büyük borsalara çekebiliriz ?

Ödülü claim edebilmek için Öncelikle ilgili Aptos airdrop sayfasını ziyaret ediyoruz. İlgili Airdrop linki

 

1) İlk olarak giriş işlemini tamamlıyoruz. Giriş işlemi için giriş butonunu sağ üst kısımda tıklayabilirsiniz.

 

2) Ve sırada testnete katılım için kullandığınız bağlantıyı seçmekte. Bu kısımdan testneti gerçekleştirmek için kullandığınız bağlantıyı seçin.

 

3) Bağlantıyla Aptos sistemine bağlandıktan sonra bu kısımda sizlere sunulacak ödülü görebilirsiniz. Testnet için node kulumu ve NFT zero mint gerçekleştiren başarılı kullanıcılara 300 adet Aptos (APT coin) Airdrop sunulmuştur.Ve bu kısımda cüzdan bağlamanız gerekmekte testnet katılımda kullandığınız cüzdanınızı buton yardımıyla siteye bağlayabilirsiniz.

 

4) Cüzdanını başarılı bir şekilde siteye bağlamak için sizlere verilen güvenlik kelimelerini girdikten sonra siztem otomatik olarak sizleri böyle bir sayfaya yönlendiriyor ve bu kısımdan ”Learn more-Daha fazla bilgi edinin” kısmını tıklamanız gerekmekte. Bu kısımda 0.025 aptos alıp claim etmeniz gerekiyordu ancak fee ücretleri artmış durumda claim etmek için Binance veya FTX’ten 1 dolarlık APT gönderip claim edebilirsiniz.

 

5) Learn more butonundan sonra böyle bir sayfaya yönlendirileceksiniz ve onayları verdikten sonra artık kazandığınız Aptos varlıklarınızı bu işlemin ardından cüzdanlarınızda görebilirsiniz.

 

6)Aptos kazançlarınızı cüzdanlarınızdan kullanıdığınız borsalara aktarmak için öncelikle Binance ve FTX borsalarını kullanabilirsiniz. İndirimli şekilde kayıt gerçekleştirebileceğiniz kayıt linklerimiz:

Binance Borsasına %20 Komisyon İndirimli Kayıt Linki = https://accounts.binance.com/en/register?ref=UVI7AM0A

FTX Borsasında %5 İndirimli Altcoin Almak İçin Link = https://ftx.com/#a=indirimli

 

7) Binance veya Ftx borsasına kaydınızı gerçekletirdikten sonra Borsa hesaplarınızın yatırma kısmından Aptosu seçerek buradaki cüzdan adresinizi kopyalayınız ve ardından Aptos varlıklarınızı çektiğiniz cüzdana tekrar geri geliniz.

Cüzdan kısmında çekme butonunu tıklayıp bu kısımda çıkacak alana biraz önce borsadan yatırma kısmı için kopyaladığınız adresi yapıştırınız ve alt kısımdan göndermek istediğiniz miktarı seçiniz ve onaylayınız.

Kısa bir süre içerisinde Aptos kazançlarınız hesabınıza ulaşacaktır. Aptos hakkındaki bütün detaylara sitemiz içerisinde ki makalelerden ve kanalımızdaki anlık yaptığımız yayından bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

  1. ibrahim diyor ki:

    airdropları sizinde bilgilendirmelerinizle tamamlamıştım ama türkçe gizli kurtarma ifadelerim olmasına rağmen martian cüzdanıma giremiyorum gizli kurtarma ifadeleri yanlış diyor yardımcı olabilirmisiniz acaba bana

    • cmtancu diyor ki:

      mutlaka kelime yada harf hatası vardır normalde böyle bir durumla karsılasmazsınız tekrardan duzenlı bır sekılde kelımeleri girmeye calısın

  2. Pingback: Sui Blockchain nedir? | COİN MÜHENDİSİ

  3. Fatih diyor ki:

    Şuan çok önemli bir şey sormam gerek. Zamanında ben airdrop almayı unuttum artık vakit geçtiği için sanırım site kapalı. Başka bir şekilde airdrobu isteyemem değil mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir