Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$56.969
% 5.78
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 56.969
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Analiz Şirketi Bu 8 Altcoin’e Dikkat Çekti

Onchain Analizi: Bitcoin

Analiz firması, yatırımcıların bu hafta dikkatini çekebilecek 8 altcoin belirledi. Kripto para analiz firması Layergg, bu hafta yakından izlenmesi gereken altcoinleri duyurdu.

1. Ethena (ENA): Yeni ve önemli bir proje olan Ethena, son yedi gün içinde büyük dApp’ler arasında en yüksek getiriyi elde ederek 8 milyon dolar kazanç sağladı. Proje, BTC teminatını kabul ederek Toplam Adreslenebilir Pazarını (TAM) önemli ölçüde genişletti. Ancak projenin Terra (LUNA) gibi riskler taşıdığı belirtiliyor.

2. Ordi (ORDI): Analiz şirketine göre ORDI, BTC Halving döngüsünün etkilerini gösteren temel bir memecoin aracısı olarak kabul ediliyor. Franklin Templeton, 4 Nisan’da ORDI hakkında bir rapor yayınladı. Coin, 11 Nisan’da Coinbase Vadeli İşlemler’de listelenmesi planlanıyor ve Stacks Nakamoto Yükseltmesi 16 Nisan’da başlayacak.

3. Fantom (FTM): Analiz firmasına göre Fantom, Solana’nın yaşadığı son ağ tıkanıklığından dolaylı olarak “yatay ölçeklendirme” trendi sayesinde faydalanabilir. Yearn Finance’in kurucusu Andre Cronje, Sonic yükseltmesinin hala başlangıç aşamasında olduğunu ve sonraki hedefin daha büyük bir şey olduğunu belirtti.

4. Altlayer (ALT): Altlayer, “Restaked Rollup trendi”ne sahip olan bir EigenLayer alanında bulunuyor ve Layergg’ye göre Nisan ortasında bir Eigenlayer token oluşturma etkinliği gerçekleştirebilir. ALT staker’larının EIGEN ve XTER airdrop’larını alma olasılığı yüksek.

5. Dogecoin (DOGE): Analistlere göre Dogecoin, son yıllarda (2021, 2022, 2023) Doge Günü’nden (20 Nisan) bir gün öncesine kadar yukarı yönlü ivmesini sürdürme eğiliminde.

6. Mantle (MANTLE): Mantle, Ethena/Pendle aracılığıyla MNT stakerlarına yüksek getiri sağlıyor. MNT stakerları için bir PUFF airdrop’u gerçekleştirildi ve PUFF fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşarak bireysel yatırımcıları çekti.

7. Ankr (ANKR): Ankr, AI, dePIN, BTC LST ve RaaS trendlerinin bir kombinasyonuna sahiptir ve ANKR tokeninin kullanımının Neura nedeniyle yeniden ele alınması şeklinde bir trend gösteriyor. Altcoin için 15 Nisan’da “Stability World AI” etkinliğinde önemli bir duyuru bekleniyor.

8. Stargate Finance (STG): Layerzero Kurucu Ortağına göre Stargate V2’nin piyasaya sürülmesi çok yakın. Şu anda hacim ve Günlük Aktif Kullanıcı (DAU) açısından lider köprü konumundadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir