Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.227
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.227
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Analist SHIB ve Bu 2 Altcoin İçin Destansı Tahminler Yaptı!

Yaygın olarak takip edilen bir kripto analisti, Dogecoin (DOGE) rakibi Shiba Inu (SHIB) ve bir Ethereum (ETH) rakibinin bu piyasa döngüsü boyunca güçlü rallilere sahip olacağını söylüyor.

Analist, Shiba’nın (SHIB) sert yükselebileceğini söylüyor

Altcoin Sherpa lakaplı kripto analisti, 172.000 Twitter takipçisine, bir SHIB yığınında sımsıkı oturduğunu ve bir fiyat patlamasını beklediğini söylüyor. Sherpa’nın analizine göre, SHIB bir kama düzeninde işlem görüyor ve potansiyel bir kopuş için hazırlanıyor:

Hala çantamda SHIB var ve hala DCA [dolar-maliyet ortalaması] ve sadece ortalama alma planıyla ilerliyorum. Hala bu döngünün sonunda bunun zor olacağına inanıyorum. Yanlış olabilir ama bakalım.

Altcoin Sherpa, daha kripto piyasasının boğa döngüsünü bitirdiğini düşünen diğer analistlerin aksine, altcoin’lerin bir hamlesi daha olduğunu ve Bitcoin’in (BTC) nihayetinde istikrara kavuşacağını düşündüğünü söylüyor.

Altcoin Sherpa, NEAR’ın sıradaki ralliye öncülük edeceğini düşünüyor

Sherpa ayrıca merkezi olmayan uygulama platformu Near Protocol’ü (NEAR) araştırıyor. Analiste göre, piyasalar uyandığında NEAR en güçlü oyunculardan biri olacak:

NEAR’ın en güçlü oyunculardan biri olduğuna inanıyorsanız, 15 doların DCA için iyi olduğunu düşünüyorum. Şahsen işlemdeyim ve bunu geçmişteki tüm zamanların en yüksek seviyelerine kadar tutacağım.

Ethereum’a (ETH) gelince, Altcoin Sherpa, aksi halde temkinli bir piyasa duyarlılığı ortamında karşıt bir duruş sergiliyor. ETH’nin grafiğinin, 200 günlük üstel hareketli ortalamayı (EMA) destek olarak tuttuğu için güçlü göründüğünü söylüyor:

Bence insanlar aşırı duygusallaşıyor. Hala bu grafiğin oldukça iyi göründüğünü düşünüyorum. 200 günlük EMA hala bir günlük grafik üzerinde yükseliş piyasası yapısını destekliyor. Hala bunun iyi olduğunu düşünüyorum.

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere Near (NEAR), son 24 saatlik zaman diliminde %7 artışla 16,5 dolar bölgesine ulaştı. 11 Nisan’daki daha geniş piyasa düzeltmesine rağmen, NEAR güçlü temellerle desteklenmeye devam ediyor ve her geçen gün yeni bir ATH yaklaştıkça yükseliş eğilimi kaybolmadı. Bitcoin ve Ethereum ATH seviyelerinden yarı yarıya indirimli işlem görürken, NEAR ATH fiyatından sadece %20 geriledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir