Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.231
% 2.14
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.231
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Analist: Cardano (ADA) İçin Şimdi Bu Seviyeler Geliyor!

Cardano, bugün piyasadaki en iyi performans gösteren kripto paralar arasında yer alıyor. Financial Insane isimli analist ise ADA’dan daha fazlasını bekliyor. Peki yükselişin arkasındaki katalizörler nelerdir?

  • Cardano geçen hafta yaklaşık %50 arttı.
  • IOHK, ağı optimize etmek için yeni planlar açıkladı.
  • Daha fazla yukarı yönlü baskı analiste göre, ADA’yı 2 dolara gönderebilir.

Cardano, %47’lik kazanç sağladıktan sonra piyasa değerine göre beşinci en büyük kripto para birimi haline geldi. Yeni ölçeklendirme planları, ADA’nın yükselişli fiyat hareketini yönlendiriyor gibi görünüyor. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

ADA fiyatı bu haberlerde fırladı: Günün kazananı oldu!

Cardano yeşile döndü. Çünkü, Cardano’yu geliştiren şirket olan IOHK, 2022’de ağı nasıl ölçeklendireceğini gösteren yeni planlarını açıkladı. Amaç, farklı parametre ayarlamaları, geliştirmeler ve diğer yeniliklerle ağın kapasitesini ve verimini artırmak. Mühendislik ve araştırma şirketi, yüz binlerce kullanıcıyı dahil etme planlarının ortasında, akıllı sözleşmeler Blockchain’ini kullanımda önemli bir artış için hazırlamak istiyor. Beklenen ana on-chain yükseltmelerden bazıları, blok boyutunda bir artış, blok yayılma sürelerini azaltmak için ardışık düzenin getirilmesi ve saniye başına işlem sayısını artırmak için girdi onaylayıcılardır. 

IOHK ayrıca, bir zincirdeki tokenlerin diğerinde kullanılmasını sağlamak için yan zincirler sunmayı ve işlemleri ana zincirden çıkarmak için daha kaynak verimli süreçler sunmayı planlıyor. Cardano, Pazartesi günü haftaya olumlu bir notla başlayan birkaç büyük kripto paradan biri olduğu için, yeni ölçeklendirme girişimleri piyasa katılımcıları tarafından memnuniyetle karşılandı.  Ancak ADA fiyatını etkileyen haberler bunlarla sınırlı değil. Cardano tabanlı merkeziyetsiz bir borsa olan SundaeSwap’ın ana ağ lansmanı 20 Ocak’ta yapılacak. Ayrıca Cardano Blockchain’de yeni başlatılan oyun uygulaması Pavia’nın bu yıl için bazı büyük planları var.

Analist açıkladı: Cardano bu seviyeleri görebilir!

ADA, haftalık açılışı güçlü yaptı ve yükselmek için daha fazla yeri olabilir. Analiste göre 3 günlük grafik, Cardano’nun kritik direnci 1,55 dolardan aşmaya çalıştığını gösteriyor. Böylesine önemli bir tedarik duvarını aşmak analiste göre, kripto meraklılarını piyasaya geri dönmeye teşvik edebilir ve ADA’yı 1,90 dolara, hatta psikolojik 2 dolarlık bariyere doğru itebilir. 

Kaynak: TradingView

Analiste göre, 200-üç günlük hareketli ortalama etrafında yerel bir dip oluşmuş gibi görünse de bu Cardano için en önemli destek seviyesi olmaya devam ediyor. 1 dolarlık talep bölgesi etrafındaki herhangi bir zayıflık belirtisi analiste göre, iyimser görünümü geçersiz kılma gücüne sahip olabilir. Bu koşullar altında analiste göre, ADA 0,65 dolara düşme riski altında olacak. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir